Ματσάρα στο «Μαρκ’ Αντόνιο Μπεντεγκόντι» όπου η Βερόνα και η Λέτσε έμειναν στο 2-2.

Στο 7ο λεπτό ο Φαλκονε είπε όχι σε σουτ του Ενγκόνγκ και στο 11’ ο Σανσόνε έκανε απίθανη ενέργεια αλλά το σουτ του πέρασε μόλις έξω και στο 18’ ο Φαλκόνε απέκρουσε και το δυνατό σουτ του Φολονρούσο.

Στο 26’ ήταν η σειρά του Μοντιπό να πει όχι σε προσπάθεια του Ουντέν και στο 27’ το σουτ του Σανσόνε πέρασε μόλις έξω. Στο 28’ το σουτ του Μπαντά έξυσε το δοκάρι του Μοντιπό αλλά στο 30’ ο Ουντέν με πανέμορφο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-1.

Στο 34ο λεπτό ο Μοντιπό είπε όχι σε νέο σουτ του Μπαντά και στο 41’ μετά από λάθος της άμυνας της Λέτσε ο Ενγκόνγ με σουτ από πολύ πλάγια δεξιά ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 45ο λεπτό ο Φαλκόνε είπε όχι και σε κεφαλιά του Ντζούριτς ενώ στο 56’ έβγαλε εντυπωσιακά και την εκτέλεση φάουλ του Ενγκόνγκ. Στο 63ο λεπτό ο Φαλκόνε πραγματοποίησε νέα μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Ντούντα και στο 69’ ο Γκονθάλεθ με όμορφο σουτ από δεξιά έκανες το 1-2.

Στο 72ο λεπτό το όμορφο ψαλιδάκι του Ενγκονγκ πέρασε μόλις έξω και στο 77’ ο Ντζούριτς με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2. Στο 82’΄ο Φαλκόνε απέκρουσε εντυπωσιακά και την κεφαλιά του Ενγκόνγκ και στο 89’ ακυρώθηκε γκολ του Πικολι.

ΒΕΡΟΝΑ: Μοντιπό, Χίεν, Αμιόνε (90+1’ Κόπολα), Ντούντα, Φολορουνσό, Σουσλόβ (75’ Μπονατσόλι), Τεράτσιανο, Ντζούριτς, Εμπουλά (61’ Λάζοβιτς), Ενγκόνγκ, Τσατσουά

ΛΕΤΣΕ: Φαλκόνε, Μπασιρότο, Πόνγκρατσιτς, Γκεντρί, Ντόργκου (46’ Γκάλο), Μπλιν, Ουντέν (88’ Ραφιά), Μπαντά, Γκονθάλεθ, Σανσόνε (65’ Στρεφέτσα), Κρστόβιτς (65’ Πίκολι)