Από ένα βαθμό πήραν Κάλιαρι και Μόντσα, μετά την αναμέτρηση στο UNIPOL DOMUS, με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1. Σε όλο το παιχνίδι αγωνίστηκαν οι δυο Έλληνες, ο Χατζηδιάκος της Κάλιαρι και ο Κυριακόπουλος της Μόντσα.

Στο 10ο λεπτό, η Κάλιαρι άνοιξε το σκορ, όταν σε κεφαλιά του Γκολντανίγκα, ο τερματοφύλακας της Μόντσα, ο Ντι Γκρεγκόριο, απέκρουσε εξαιρετικά, αλλά, στην επαναφορά, ο Αλμπέρτο Ντοσένα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Το γκολ έδωσε ψυχολογία στους παίκτες του Ρανιέρι, οι οποίοι αύξησαν την πίεση, στα αντίπαλα καρέ, με στόχο ένα δεύτερο γκολ, ενω, από τη μεριά της, η Μόντσα προσπαθούσε να κάνει τη ζημιά στις αντεπιθέσεις. Σε μια απο αυτές, το σουτ του Μπιριντέλι εξουδετέρωσε ο γκολκίπερ Σκουφέτ.
Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, η Μόντσα έφτασε κοντά στην ισοφάριση, σε προσπάθεια του Μότα, με την μπάλα να ακουμπάει το πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού. Τελικά, στο 61ο λεπτό, ο Κυριακόπουλος εκτέλεσε κόρνερ, ο Μάριτς, που είχε περάσει στο ματς τέσσερα λεπτά πριν, έπιασε τη κεφαλιά και ισοφάρισε για τη Μόντσα. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, με τη Μόντσα να μετράει μια ήττα, στα δέκα τελευταία παιχνίδια της, στη προσπάθεια που κάνει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Σε καλή κατάσταση και η Κάλιαρι, με μια ήττα στα έξι τελευταία παιχνίδια της, σε όλες τις διοργανώσεις.

ΚΑΛΙΑΡΙ: Σκουφέ, Γκολντανίνγκα (73′ Οριστάνιο), Ντοσένα, Χατζηδιάκος, Ζάπα, Μακούμπου, Πράτι, Βιόλα (73′ Γιάνκτο), Αουτζέλο, Λουβούμπο (77′ Λαπαντούλα), Πετάνια (77′ Παβολέτι)

ΜΟΝΤΣΑ: Ντι Γκρεγκόριο, Ντ’Αμπρόζιο, Καλντιρόλα, Αντρέα Καρμπόνι, Μπιριντέλι (57′ Τσιούρια), Πεσίνα, Γκαλιαρντίνι, Κυριακόπουλος, Κολπάνι (67′ Βαλεντίν Καρμπόνι), Ντάνι Μότα (67′ Ματσίν), Κολόμπο (57′ Μάριτς)