Εύκολη νίκη πέτυχε η Ρεάλ μέσα στην έδρα της Κάδιθ με 3-0 και βρέθηκε στην κορυφή και στο +4 από την Μπαρτσελόνα. Μεγάλο πρωταγωνιστής ο Ροδρίγο. 

Στο 8ο λεπτό η εκτέλεση φάουλ του Ερνάντεθ πέρασε λίγο έξω όπως και η κεφαλιά του Ράμος στο 11’ ενώ στο 14’ ο Ροδρίγο έκανε απίθανη ενέργεια στην περιοχή και με σουτ έγραψε το 0-1.

Στο 29’ ο Πιρές έκοψε μετά από κεφαλιά του Ρίντιγκερ και στο 39’ ο Λούνιν έσωσε μετά από σουτ του Μαρτί ο οποίος στο 45+4’ έπιασε νέο όμορφο σουτ το οποίο πέρασε λίγο έξω.

Στο 53ο λεπτό ο Ροδρίγο βρέθηκε φάτσα με τον Λεντέσμα αλλά έκανε τραγικό λάθος και σπατάλησε μοναδική ευκαιρία ενώ στο 63’ το σουτ του Μόντριτς τράνταξε το δοκάρι της Κάδιθ. Ωστόσο στο ακριβώς επόμενο λεπτό ο Ροδρίγο έκανε ξανά πάρτι στην περιοχή της Κάδιθ και με σουτ από το πέναλτι έγραψε το 0-2.

Στο 67ο λεπτό ο Μάξι Γκόμες αστόχησε από κοντά και στο 74’ ο Ροδρίγο έκανε την ασίστ στον Μπέλινγκχαμ που από αριστερά έκανε το σουτ κι έγραψε το 0-3.

Στο 85ο λεπτό ο Φάλι πρόλαβε σωτήρια τον Χοσέλου.

ΚΑΔΙΘ: Λεντέσμα (78’ Χιλ), Θαλδούα (78’ Οκάμπο), Χάβι Ερνάντεθ, Τσουστ (65’ Αλέχο), Φάλι, Αλκαράθ, Άλεξ Φερνάντεθ, Πιρές, Ναβάρο (56’ Ματσίς), Μαρτί, Ράμος (65’ Μάξι Γκόμες)

ΡΕΑΛ: Λούνιν, Καρβαχάλ (87’ Φραν Γκαρσία), Νάτσο, Ρίντιγκερ, Μεντί, Βαλβέρδε (87’ Παθ), Κρόος, Μόντριτς (69’ Σεμπάγιος), Μπέλινγκχαμ (77’ Γκονθάλο Γκαρσία), Ροδρίγο (77’ Βάθκεθ), Χοσέλου