Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.

-Για τη διακοπή και το ντέρμπι με την ΑΕΛ: «Μετά από αρκετό καιρό, είναι η πρώτη φορά φέτος σε διάστημα διακοπής του πρωταθλήματος προερχόμαστε από καλό αποτέλεσμα και καλή ψυχολογία. Είχαμε την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, είχε την ευκαιρία να πάρει μία εικόνα από την ομάδα. Ήρθε γάντι η διακοπή για να δουλέψει περισσότερο, κρίνεται ωφέλιμο αυτό το διάστημα. Να το δείξουμε στην πράξη τη Δευτέρα. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Να επιδιώξουμε να πάρουμε ακόμη μία νίκη που θα είναι ωφέλιμη από πολλές απόψεις».

-Για τα αγωνιστικά: «Περιμένουμε τον Ναούμ το επόμενο διάστημα να μπει σε κανονικό ρυθμό, είναι στην τελική ευθεία για την επάνοδό του. Ο Κατελάρης δεν έχει ακόμη επανέλθει, ο Κάσας νομίζω ότι σε ένα από τα επόμενα παιχνίδια θα είναι στη διάθεση του προπονητή ενώ με την ΑΕΛ είναι τιμωρημένος ο Ντιούνκου λόγω καρτών».

-Για το πότε θα επιστρέψει ο Κατελάρης: «Είχαμε πει ότι θα χρειαστεί ένα με ενάμιση μήνα. Θα επαναξιολογηθεί από το γιατρό και θα δούμε».

-Για τον κόσμο: «Θα ήταν πιο ευνοϊκά τα δεδομένα αν παίζαμε Σάββατο απόγευμα. Περιμένουμε τον κόσμο ότι θα ανταποκριθεί. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε περισσότερο την έδρα μας, δεν το κάναμε στο βαθμό που θα θέλαμε».

-Για το δημοσίευμα για τον Πονς περί επιστροφής του στη Χιρόνα: «Έχουμε δείξει ότι δεν αφήνουμε τα πράγματα μέχρι την τελευταία στιγμή. Ήταν ένα δημοσίευμα που αφορούσε την πιθανότητα επιστροφής του σε μια ομάδα που κάνει εξαιρετική πορεία στην Ισπανία. Όταν ήρθε σε μας ο Πονς ήταν τη χρονιά που εξασφάλισε την άνοδό της στη La Liga».

-Για το κόστος της Αρένα: «Το δικό μας γήπεδο έγινε σε φάσεις. Δεν νομίζω ότι συνολικά το κόστος να ήταν μεγαλύτερο από 15 εκατομμύρια ευρώ. Έγινε και με τη συνδρομή του κόσμου, πέραν της συνδρομής της διοίκησης και των μετόχων. Ακόμη κάνουμε έργα αναβάθμισης, τώρα είναι η μπουτίκ και θα προχωρήσουμε και στα υπόλοιπα. Η μεγάλη διαφορά με το γήπεδό μας είναι ότι είναι ιδιόκτητο. Με εξαίρεση τα προσφυγικά γήπεδα που γίνεται και μεγάλος λόγος τις τελευταίες μέρες, είναι και το μοναδικό ιδιόκτητο».