Ο Αθλητικός Δικαστής γνωστοποίησε την τιμωρία του προπονητή του Απόλλωνα Βλάνταν Μιλόγεβιτς αλλά και του αρχηγού της ομάδας, Χάμπου Κυριάκου, μετά τις κόκκινες που αντίκρισαν αμφότεροι, στο ντέρμπι απέναντι στην Πάφος FC. Οι δύο τους δέχθηκαν επιπλέον πρόστιμο.
Αναλυτικά οι ποινές τους:

*Καταγγελία του διαιτητή FOURNEAU FRANCESCO κατά του MILOJEVIC VLADAN, προπονητή του Απόλλωνα που αποβλήθηκε για ανεπαρκή συμπεριφορά στον πάγκο για έντονες διαμαρτυρίες και μετά την αποβολή του βρισκόταν πίσω από τον πάγκο της ομάδας του κατά την διάρκεια του αγώνα και συνομιλούσε και έδινε οδηγίες στους βοηθούς του κατά παράβαση των άρθρων 4(γ) και 75 των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάσης περιόδου 2023-2024 ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Λεμεσού – ΠΑΦΟΣ FC /29.10.2023 (9η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία του διαιτητή FOURNEAU FRANCESCO κατά του Χαράλαμπου Κυριάκου, ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα που αποβλήθηκε για βίαιη συμπεριφορά στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάσης περιόδου 2023-2024 ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Λεμεσού – ΠΑΦΟΣ FC /29.10.2023 (9η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρόστιμα και αποκλεισμοί από τον Αθλητικό Δικαστή!