Ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 και δήλωσε τα εξής:

Για τη νίκη απέναντι στον Εθνικό:
«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι παρά το κακό ξεκίνημα. Βρήκαμε το ρυθμό μας με δύο γκολ από συνεργασίες που ήταν δουλεμένες στην προπόνηση. Φάσεις με ωραίους συνδυασμούς και στο δεύτερο μέρος  πετύχαμε τη νίκη χωρίς να δυσκολευτούμε ιδιαίτερα και κρατάμε τη σημαντική νίκη μετά την διακοπή».

Για τον ερχόμενο αγώνα με τον Οθέλλο:
«Η νίκη αυτή ήταν σημαντική βαθμολογικά και ψυχολογικά αφού και για τον επόμενο αγώνα περιμένουμε την ομάδα να συνεχίσει όπως ήταν και με τον Εθνικό για την δεύτερη συνεχόμενη νίκη η οποία θα κάνει τη διαφορά στη βαθμολογία και θα μας ωθήσει ψυχολογικά».

Για τον απολογισμό του πρώτου γύρου:
«Σίγουρα θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς το σημαντικό είναι ότι βελτιωνόμαστε με τα 4-5 σερί παιχνίδια που είμαστε καλή εάν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με την Ανόρθωση. Σε γενικές γραμμές η ομάδα βρίσκει την ταυτότητα της στο γήπεδο και περιμένουμε να υπάρχει συνέχεια. Να τελειώσει ο πρώτος γύρος να κάνουμε τον απολογισμό μας».

Για την βελτιωμένη απόδοση του Λοΐζου:
«Δεν σχολιάζουμε ατομικά αλλά ο Λοΐζος είναι μεγάλο κεφάλαιο για την Ομόνοια. Ο αγώνας με τον Απόλλωνα τον βοήθησε πάρα πολύ για αυτό και τα τελευταία παιχνίδια είναι ανεβασμένος. Πρέπει να έχει συνέχεια η απόδοση του αφού είναι κάτι που είναι καθοριστικό για την καριέρα των μεγάλων ποδοσφαιριστών».

Για το πρόβλημα τραυματισμού του Κακουλλή και τον Σίμιτς:
«Είναι μυϊκό το πρόβλημα στον προσαγωγό, δεν είναι κάτι το σοβαρό αλλά ο Ανδρόνικος είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το επόμενο παιχνίδι. Ο Σίμιτς ακολουθεί μέρος του κανονικού προγράμματος αξιολογείται καθημερινά ο ποδοσφαιριστής και είναι αμφίβολος για τον αγώνα με τον Οθέλλο».

Για την προπώληση:
«Θα εξαντληθούν όσα έμειναν και περιμένουμε τον κόσμο να είναι δίπλα στην ομάδα. Από σήμερα μπορούν όσοι είναι κάτοχοι διαρκείας και από αύριο όσοι έχουν priveledge card».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του Παναγιώτου:
«Είναι το τρίτο συμβόλαιο που κάνει με την Ομόνοια και δεύτερη επέκταση και του αξίζουν συγχαρητήρια αφού οι εμφανίσεις του τον δικαίωσαν και ελπίζουμε να έχει συνέχεια».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις ενόψει Ιανουαρίου:
«Γίνονται οι προσπάθειες για ενίσχυση ενόψει Ιανουαρίου και του καλοκαιριού. Θα έχουμε απώλειες των Ιανουάριο και οι αρμόδιοι θα αποφασίσουν πως θα πορευτούμε και ποιες ενέργειες θα κάνουμε».