Σε πολύ ισορροπημένο παιχνίδι στο Χάιντενχαιμ η ομώνυμη ομάδα βολεύτηκε στην ισοπαλία με την Μπόχουμ. Το παιχνίδι δεν είχε πολλές μεγάλες φάσεις και οι ομάδες φαινόντουσαν αρκετά ισοδύναμες. Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας ισοπαλίας για τους γηπεδούχους. Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι πήραν την 7η ισοπαλία τη φετινή χρονιά στο Γερμανικό πρωτάθλημα.

Η πρώτη στιγμή της αναμέτρησης ήρθε με τον Ντιντσί για την Χάιντενχαιμ στο 1΄ με το σουτ που επιχείρησε μέσα από τη περιοχή να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Το πρώτο σουτ για τη Μπόχουμ ήρθε στο 21΄ με τον Στέγκερ, να τη στέλνει άουτ, μετά από προσπάθεια εκτός περιοχής. Στο 38΄ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ για τους γηπεδούχους, ο Μάινκα πήδηξε μόνος του για τη κεφαλιά, αλλά την έστειλε ψηλά από τα δοκάρια του Ρέιμαν. Στο 43΄ πάλι ο Στέγκερ απείλησε για τη Μπόχουμ με σουτ από το ύψος της περιοχής, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Μετά από ένα αρκετά ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο η Μπόχουμ, μπήκε αισθητά καλύτερα από τον αντίπαλο της, πιέζοντας να βρει το γκολ. Στο 61΄ ο Μπερνάρντο βγήκε μόνος του από αριστερά πάτησε περιοχή, αλλά το τελείωμα του δεν ήταν ιδανικό και ο Μίλερ απομάκρυνε τον κίνδυνο. Στο 66΄ η τριπλή αλλαγή στην οποία προχώρησε η Χάιντενχαιμ, τη βοήθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι ξανά, χωρίς όμως να δημιουργεί τη μεγάλη στιγμή. Στο 76΄ ο Ασάνο αφου κατέβασε εξαιρετικά τη μπάλα έξω από τη περιοχή, σούταρε αλλά έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ. Η μεγαλύτερη στιγμή της αναμέτρησης ήρθε ένα λεπτό μετά για τη Χάιντενχαιμ, μετά από λάθος του Σλότενμπεργκ, ο Ντοβεντάν μπήκε στη φάση και βρέθηκε απέναντι από τον Ρίμαν, ωστόσο ο τερματοφύλακας της Μπόχουμ με διπλή επέμβαση έσωσε την ομάδα του.

ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΙΜ: Μίλερ, Τραορέ (81΄ Πίρινγκερ), Μάινκα, Γκίμπερ, Φόρενμπαχ, Σέπνερ (66΄ Τομάλα), Μαλόνεϊ, Μπεκ (66΄ Μπούς), Ντίνκτσι (66΄ Ντοβεντάν), Μπέστε (80΄ Πίκ), Κλέιντινσ

ΜΠΟΧΟΥΜ: Ρίμαν, Γκαμπόα, Σλότερμπεκ, Μάσοβιτς, Μπερνάρντο, Στέγκερ, Λοσίλα, Όστερχαγκ (66΄Φέρστερ), Ντάσνερ, Χόφμαν, Ασάνο (76΄Αντβί Αντζέι)