Κατά την παρουσίαση των νέων αποδυτηρίων της ομάδας στα ΜΜΕ, ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου δήλωσε τα ακόλουθα:

Για τα νέα αποδυτήρια: «Γενικά προσπαθούμε καθημερινά να λειτουργούμε σε όλα τα επίπεδα σε ευρωπαϊκά πρότυπα».

Για τα άσχημα τελευταία αποτελέσματα: «Το φίλαθλο κοινό δεν τον ενδιαφέρουν αυτά (αποδυτήρια), τον ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα τα οποία ήταν οδυνηρά για εμάς έστω και αν η ομάδα ήταν καλύτερη με Ομόνοια και ΑΕΚ. Μείναμε πίσω από τους στόχους που θέσαμε. Και πέρσι μείναμε πίσω αλλά στο τέλος κάναμε υπολογισμούς ακόμα και για πρωτάθλημα. Τώρα πρέπει να διαγράψουμε το προηγούμενο παιχνίδι και να κοιτάξουμε το επόμενο. Έχουμε 15 μέρες μπροστά μας να προετοιμαστούμε, θέλουμε τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι. Ο Απόλλωνας θα επιστρέψει ξανά. Θα επιστρέψει και ο προπονητής μας και κάποιοι που ήταν τραυματίες αλλά και κάποιοι που δεν μας βοήθησαν πολύ μέχρι τώρα. Τα αποτελέσματα είναι οδυνηρά αλλά είμαστε ο Απόλλωνας, είμαστε δυνατοί, δεν είμαστε μίζεροι και θα πάρουμε τους βαθμούς για να αναρριχηθούμε».

-«Δεν είναι άσπρο ή μαύρο. Ούτε τον Οκτώβριο ήμασταν πρωταθλητές, ούτε τώρα είμαστε μια μικρή ομάδα. Το ποδόσφαιρο δεν είναι δίκαιο άθλημα. Έχουμε καλούς παίκτες, καλό προπονητή και είμαστε σίγουροι ότι θα επιστρέψουμε. Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και να επαναφέρουμε την ομάδα στην κανονικότητα».

Τι λέει ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς για τα τελευταία αποτελέσματα; «Ο προπονητής θα βρει τις λύσεις. Χάσαμε τον Κολ, τον Χάμπο, εκτός τον Σαγκάλ, ανέτοιμο τον Βάργκα, εκτός τον Σέλβικ, τιμωρημένο τον Νταρίκουα με την Ομόνοια. Στερήθηκε σημαντικές επιλογές».