Πέντε αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της EuroLeague σήμερα (17/11) στο πλαίσιο της δεύτερης ημέρας της 9ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Αυτοί είναι οι παίκτες που θα απουσιάσουν:

Ζάλγκιρις Κάουνας – Μπάγερν Μονάχου (20:00)
Λευκό είναι το απουσιολόγιο του Κάζις Μακσβίτις. Εκτός δράσης παραμένει ο Βλάντιμιρ Λούτσις, μετά την επέμβαση που έκανε στο χέρι τον Μάιο. Ο Σέρβος γκαρντ αναμένεται να μπει σιγά-σιγά στις προπονήσεις της Μπάγερν από την ερχόμενη εβδομάδα. Τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Άιζακ Μπόνγκα και Αντρέας Ομπστ.

Βιλερμπάν – Μπασκόνια (21:00)
Χωρίς προβλήματα θα υποδεχθεί η Βιλερμπάν την Μπασκόνια, που θα δει τον Νίκο Μάνιον να επιστρέφει στη δράση, αλλά τους Καλίφα Ντιόπ, Νίκο Ρογκαβόπουλο και Βάνια Μαρίνκοβιτς να μην μπορούν να βοηθήσουν.

Παναθηναϊκός – Βίρτους Μπολόνια (21:15)
Οι Ιωάννης Παπαπέτρου και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ παραμένουν στα πιτς από πλευράς Παναθηναϊκού. Την ίδια ώρα η Βίρτους Μπολόνια θα πορευτεί χωρίς τους Τζόρνταν Μίκι και Ακίλε Πολονάρα.

Μπαρτσελόνα – Βαλένθια (21:30)
Ο Μάικλ Καϊσέδο είναι ο μόνος απόντας της Μπαρτσελόνα. Ξανά χωρίς τους Τζάρετ Χάρπερ και Μάρτιν Χέρμανσον θα αγωνιστεί η Βαλένθια.

Παρτίζαν – Άλμπα Βερολίνου (21:45)
Εκτός δράσης παραμένει ο Κέβιν Πάντερ, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μπάλσα Κοπρίβιτσα στο ματς της Παρτίζαν με την Άλμπα. Οι φιλοξενούμενοι θα πορευτούν δίχως τους Μάρκους Έρικσον και Ελίας Ραπίκ.