Η ιστοσελίδα μας ήρθε σε επικοινωνία με τον προπονητή του ΑΣΙΛ Λύσης, Άγγελο Ευθυμίου ο οποίος μίλησε για την χθεσινή νίκη επί της ΕΝΑΔ, τους στόχους της ομάδας, τον Καπαρτή που έδωσε τη νίκη μαζί πάντοτε με την βοήθεια των συμπαικτών του και την εικόνα που έχει για το πρωτάθλημα μέχρι τώρα.

Για την χθεσινή νίκη επί της ΕΝΑΔ:
«Ήταν ένα παιχνίδι που ελέγχαμε καθ’ όλη την διάρκεια. Δεχτήκαμε ξανά ένα γκολ από στημένη φάση αλλά αντιδράσαμε και δημιουργήσαμε για αυτό στο τέλος δικαιωθήκαμε και γυρίσαμε το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά του αγώνα».
Εάν είναι ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα:
«Βαθμολογικά σίγουρα δεν είμαι ευχαριστημένος γιατί θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς. Περάσαμε κάποιες δυσκολίες σαν ομάδα αλλά τις τελευταίες εβδομάδες μπήκαμε στον σωστό δρόμο για να πάρουμε τους βαθμούς και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».
Για τους στόχους του ΑΣΙΛ φέτος:
«Ο στόχος από την αρχή είναι η 8αδα και για αυτό θα παλέψουμε. Φέτος πρέπει να προετοιμαστούμε σωστά να χτίσουμε ένα κορμό παικτών και του χρόνου θα έχουμε στόχο την άνοδο στην πρώτη κατηγορία όντας πιο έτοιμοι σαν ομάδα».

Για τον Βαλάντη Καπαρτή που πέτυχε το νικητήριο γκολ χθες με πέναλτι στα τελευταία λεπτά:
«Τον Βαλάντη τον είχα ως παίκτη μου ξανά αφού συνεργαστήκαμε στον ΑΣΙΛ πριν κάποια χρόνια. Δεν υπάρχει αμφιβολία για το πόσο καλός παίκτης είναι και δεν αμφέβαλα καθόλου ότι θα έρθει πιο δυνατός πίσω στην ομάδα μετά την περιπέτεια που είχε. Με την βοήθεια των συμπαικτών του πάντα, μας έδωσε την νίκη με την ΜΕΑΠ και χθες στο παιχνίδι απέναντι στην ΕΝΑΔ με πέναλτι. Θέλω να τονίσω όμως ότι πάντοτε με την βοήθεια των συμπαικτών του που αυτοί είναι που του παίρνουν την μπάλα στην περιοχή για να σκοράρει».

Πως βλέπει το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας:
«Θεωρώ ότι δεν μπορώ ξεχωρίσω καμιά ομάδα για την άνοδο αφού είναι νωρίς και είναι το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που έζησα στην κατηγορία. Όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους σε οποιαδήποτε έδρα. Είναι πολύ νωρίς για να ξεχωρίσουμε κάποια ομάδα γιατί εάν δείτε ο 1ος με τον 8ο έχουν μόνο πέντε βαθμούς διαφορά».

Σόλωνας Κύπρου