Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο γενικός διευθυντής της Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους.

-Για το ότι η Πάφος FC είναι πρώτη στη χρησιμοποίηση ξένων παικτών: «Το πλάνο μας είναι να έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές. Η Πάφος FC ήταν πρώτη στη μη χρησιμοποίηση Κυπρίων ποδοσφαιριστών, όμως ακόμη και ομάδες με χαμηλότερο μπάτζετ δεν έχουν πολλούς Κύπριους. Ούτε η Εθνική έχει πολλούς παίκτες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημά μας. Είναι το νέο φρούτο της εποχής για την Πάφος FC. Αφήσαμε τους ξένους επενδυτές και πιάσαμε τους Κύπριους παίκτες. Μας ενδιαφέρουν οι καλοί ποδοσφαιριστές, αν είναι Κύπριοι ακόμη καλύτερα».

-Για την πορεία της ομάδας: «Το οξύμωρο είναι ότι έχουμε λιγότερους βαθμούς σε σχέση με πέρυσι. Βγάζουμε υγεία, μία καλή εικόνα που δείχνει ότι αυτή η ομάδα έχει μεγαλύτερα περιθώρια βελτίωσης. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και είμαι σίγουρος ότι θα το κάνουμε. Εύχομαι να έχουμε μεγαλύτερη σταθερότητα σε σχέση με την περσινή χρονιά όταν κάναμε τα πάντα για να χάσουμε το τρένο της Ευρώπης».

-Για τον Ζάιρο: «Για μένα είναι φορμαρισμένος εδώ και δυόμιση χρόνια. Ο κάθε παίκτης έχει στα σκαμπανεβάσματά του. Έχει μεγάλο ποσοστό και σε ασίστ».

-Για τον Ίβουσιτς: «Δεν έχουμε δει τα καλύτερα του Ίβουσιτς ακόμη. Το ότι δαπανήσαμε χρήματα για την απόκτησή του, το ότι είναι ο δεύτερος τερματοφύλακας της Εθνικής Κροατίας, κάποιοι περιμένουν ότι θα παίρνει παιχνίδια μόνος του. Αυτό νομίζω ήταν το πρόβλημα. Εμείς του έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη, θα είναι βαρόμετρο για την πορεία μας».
-Για το ματς με τον Οθέλλο: «Είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Με πάσα σοβαρότητα θα διεκδικήσουμε τη νίκη».