Ισραηλινοί που διαμένουν στην Κύπρο, πραγματοποιούν αυτή την ώρα εκδήλωση στη Λάρνακα, κατά των τρομοκρατικών ενεργειών της Χαμάς. 
Στη συγκέντρωση βρίσκονται μάλιστα και συγγενείς απαχθέντων ή δολοφονηθέντων από την Χαμάς.
Στην εκδήλωση όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που παρουσιάζει το AlphaNews.Live, στη συγκέντρωση αναρτήθηκαν φωτογραφίες και ονόματα απαχθέντων.
Εμφανής καθ’ ολη τη διάρκεια της εκδήλωσης η Αστυνομική παρουσία, καθώς αστυνομικοί βρίσκονται ακροβολισμένοι σε οροφές παρακείμενων κτιρίων για επιτήρηση της όλης εκδήλωσης.
Πλήθος κόσμου συμμετέχει στην εκδήλωση, κρατώντας σημαίες του Ισραήλ και της Κύπρου, ενώ στην Κύπρο έφτασαν σήμερα από το Ισραήλ οικογένειες, των οποίων μέλη έχουν σκοτωθεί ή απαχθεί κατά την τρομοκρατική επίθεση της Χαμάς.
To παρόν μεταξύ άλλων έδωσαν ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος, και ο βουλευτής του ΔΗΣΥ, και τέως πρόεδρος του κόμματος, Αβέρωφ Νεοφύτου.
Σημειώνεται ότι της σύναξης-προσευχής ηγείται ο Αρχιραββίνος της Κύπρου, Άριε Ζεέβ Ράσκιν, παρουσία του Πρέσβη του Ισραήλ στην Κύπρο, Όρεν Ανόλικ, και της Πρέσβειρας των ΗΠΑ στην Κύπρο, Τζούλι Ντ. Φίσερ.