Η παραμονή του Αλμπέρτο Μπρινιόλι στον Παναθηναϊκό και τα επόμενα χρόνια αποτελεί προτεραιότητα για τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» στον φάκελο των ανανεώσεων που έχει πλέον ανοίξει.
Και είναι ξεκάθαρη η διάθεση όλων στο κλαμπ να «δέσουν» με νέο πολυετές συμβόλαιο τον κορυφαίο γκολκίπερ που αγωνίζεται τα τελευταία 2,5 χρόνια στα ελληνικά γήπεδα, δεδομένου ότι αυτό που υπέγραψε τον Αύγουστο του 2021 ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου 2024.
Τα τελευταία 24ωρα οι «πράσινοι» άνοιξαν (πολύ πιο επίσημα πλέον, μετά τις πρώτες διερευνητικές επαφές) τον πρώτο κύκλο συζητήσεων με την πλευρά του 32χρονου τερματοφύλακα, βάζοντας το θέμα στη βάση που πρέπει, ούτως ώστε να υπάρξει μία συμφωνία.
Γενικά η διάθεση που υπάρχει είναι να «κλείσει» το όλο ζήτημα γρήγορα, με τον Παναθηναϊκό να προσφέρει στον Μπρινιόλι ένα πολύ καλύτερο συμβόλαιο από πλευράς αποδοχών, επιβραβεύοντας την παρουσία του και τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει στην ομάδα.
Αντίστοιχα πολύ θετική είναι η διάθεση και του ίδιου του Μπρινιόλι, ο οποίος νιώθει πολύ καλά στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό, απολαμβάνει την παρουσία του και το ρόλο του στην ομάδα, αλλά και την ευκαιρία να διεκδικεί τίτλους και να αγωνίζεται στα Κύπελλα Ευρώπης.
Κάτι που έχει δείξει και στις δηλώσεις που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα τόσο στην πατρίδα του, όσο και στα ελληνικά ΜΜΕ.
Το όλο ζήτημα προχωράει σε σταθερή βάση και το προσεχές διάστημα θα υπάρξουν οι οριστικές εξελίξεις, όμως σε κάθε περίπτωση είναι φανερό πως υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να συνεχίσουν οι δύο πλευρές την κοινή πορεία τους και τα επόμενα χρόνια.
Με τον Παναθηναϊκό να κάνει όλα όσα χρειάζεται να κάνει για να διατηρήσει στο δυναμικό του τον κορυφαίο γκολκίπερ της Λιγκας…