Ο Ρονάλντο απ’ ό,τι φαίνεται δεν έχει καμία διάθεση να εγκαταλείψει την ποδοσφαιρική σκηνή και είναι έτοιμος να επεκτείνει το συμβόλαιό του με την Αλ Νασρ που λήγει το καλοκαίρι του 2025. Όπως αναφέρεται σε πληθώρα tweets σε όλο τον κόσμο, ο Ρονάλντο ζήτησε από τη διοίκηση της αραβικής ομάδας πριν αναχωρήσει για την πατρίδα του κι ενταχθεί στην αποστολή της εθνικής ομάδας για την προκριματική φάση του Euro 2024, να ανανεώσει μέχρι τις αρχές του 2027.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ φέρεται να επιθυμεί να αγωνιστεί στο Μουντιάλ του 2026 ως παίκτης των Σαουδαράβων, και στη συνέχεια να βάλει τέλος στην καριέρα του! Προφανώς, Κριστιάνο είναι και… μπορεί να αλλάξει γνώμη. Ωστόσο, τα χρήματα που παίρνει στη Μέση Ανατολή δεν πρόκειται να τα βρει αλλού, ενώ εκεί έχει τη δυνατότητα να παίζει… σβηστά και να κρατάει δυνάμεις για την Πορτογαλία, αφού ξεκάθαρη προτεραιότητά του είναι η διάκριση με το εθνόσημο.

Σε αυτόν τον σχεδόν ένα χρόνο που παίζει στην Αλ Νασρ, ο Ρονάλντο μετράει συνολικά 30 εμφανίσεις με 25 γκολ και 8 ασίστ, έχοντας ήδη κατακτήσει έναν τίτλο, το Κύπελλο Πρωταθλητριών Αραβίας.