Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο προπονητής του Ερμή, Δημήτρης Δημητρίου.
-Για τον Ερμή και το καλό του ξεκίνημα: «Ισχύει ότι έχουμε ίσως το χαμηλότερο μπάτζετ. Ήταν πολύ δύσκολο να δημιουργήσουμε αυτή την ομάδα, αλλά με πίστη κι εργατικότητα από το δ.σ, μαζί με τους παίκτες φτιάξαμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Ο στόχος ήταν ο Ερμής να μείνει ζωντανός, να μην κλείσει. Δεν είχε κανέναν ποδοσφαιριστή όταν πήγαμε παρά μόνο τεσσάρων παικτών από την ακαδημία. Δεν καταφέραμε κάτι ακόμη, έχουμε δρόμος μπροστά μας για να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η παραμονή στην κατηγορία».

-Γιατί το μπάτζετ είναι τόσο χαμηλό: «Λόγω λαθών ήρθαν προσφυγές το καλοκαίρι, ήταν μεγάλα τα ποσά και αυτή η…παρέα αποφάσισε ότι δεν έπρεπε να κλείσει ο Ερμής, αλλά να μειώσουν τον προϋπολογισμό».

-Για το πρωτάθλημα: «Ο Ολυμπιακός είναι δομημένος για να ανέβει κατηγορία, μαζί με την ΕΝΠ έχουν τον πρώτο λόγο για την άνοδο. Μεγάλη επένδυση έχει κάνει η Κρασάβα, η Ομόνοια Αραδίππου έχει καλή ομάδα, ο Ακρίτας, όπως και η Πέγεια 2014. Έχει καλούς προπονητές στη δεύτερη κατηγορία. Παλαιότερα όμως είχαμε καλύτερους ποδοσφαιριστές, σαν μονάδες. Θα είναι όμως πάρα πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα».

-Για το ματς της Εθνικής με τη Νορβηγία: «Είναι πολύ δύσκολο. Θα το προσπαθήσουμε».