Σε δηλώσεις του μετά τη νίκη της ομάδας του ο Βοηθός προπονητής του ΑΠΟΕΛ δήλωσε τα εξής:
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, είχαμε προβλήματα τραυματισμών. Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες, ήταν δύσκολο απέναντι σε μια ομάδα που αμυνόταν συνεχώς. Βοήθησαν οι αλλαγές φρέσκαραν την ομάδα και πήραν ευκαιρία οι μικροί. Είχαμε θέμα με τους επιθετικούς αλλά καταφέραμε και ανταπεξήλθαμε. Έπαιξα σε Πρέμιερ Λιγκ και Μπουντεσλίγκα, παντού υπάρχουν εντάσεις και καβγάδες αλλά ποτέ δεν είδα τέτοια τιμωρία όπως αυτή του προπονητή μας Σα Πίντο, έγιναν κάποια σπρωξίματα ναι αλλά όχι για τέτοια τιμωρία. Οι παίκτες μας ήθελαν να αφιερώσουν αυτή τη νίκη στον ηγέτη μας, στον προπονητή μας. Είναι ηγέτης, είναι ένα παθιασμένο άτομο. Αυτή η τιμωρία είναι υπερβολική. Δεν ήταν κάτι για… 4 μήνες. Δεν το ξαναείδα ποτέ αυτό, έπαιξα στην Premier League 6 χρόνια. στην Μπουντεσλίγκα 4 χρόνια, στην Εθνική, πήγα παντού και δεν είδα ξανά κάτι τέτοιο. Κάποιες φορές σε αυτά τα παιχνίδια όταν υπάρχει ένταση κάποτε ο κόσμος το εξωτερικεύει. Δεν ήταν λόγος για τέτοια τιμωρία. Η ομάδα μας είναι κάθε φορά καλύτερη.
Είμαστε η ομάδα με τα περισσότερα παιχνίδια μαζί με τον Άρη και παίζουμε με πολλούς τραυματισμούς. Κάποιοι παίκτες δεν έκανα όλη την προετοιμασία ή και καθόλου για αυτό πιστεύω ότι έχουμε αρκετό μέλλον και μπορούμε να βελτιωθούμε.
Δίνουμε ευκαιρίες σε νεαρούς όπως και σήμερα στον Παναγιώτη που έκανε το ντεμπούτο του και στον Πολυκάρπου. Θέλουμε έτοιμους τους νεαρούς, θα χρειαστούν γιατί θα έχουμε πολλούς τραυματισμούς».

Τι έγινε στα τελευταία λεπτά και χάθηκε ο έλεγχος από την ομάδα: «Υπήρξε κούραση μπήκαν μέσα νεαροί παίκτες χωρίς εμπειρία οι οποίοι είχαν πάθος και θέληση αλλά ήταν λογικό και οι αντίπαλοι να ανεβούν και να απειλήσουν».
Για την τιμωρία του προπονητή και αν επηρεάζει η απουσία του: «Ναι είναι σημαντικό να απουσιάζει ο προπονητής. Υπάρχει στελέχωση από σημαντικά και έμπειρα άτομα. Φυσικά έγινε έφεση και θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει τελικά».
Η ομάδα είναι στην κορυφή τι λεέι αυτό για την συνέχεια με τις επιστροφές σημαντικών παικτών: «Θα επιστρέψουν παίκτες και θα γίνουμε πιο δυνατοί με τον συναγωνισμό στις προπονήσεις».