Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ των 11 γκολ και των 5 ασίστ ανοίγει τα χέρια, δέχεται όλη την αποθέωση και την αγάπη του κόσμου και στη Μαδρίτη θα πρέπει να καταλάβουν πολύ καλά πως μπροστά τους βλέπουν ό,τι καλύτερο έχει παρουσιαστεί σε ξεκίνημα σεζόν με την λευκή φανέλα!

Μέγας είσαι Μπέλιγχαμ: Καλύτερος και από Κριστιάνο και από... Ρονάλντο! (vid)

Ο Άγγλος χαφ έκανε πάλι τα δικά του, το βράδυ της Τρίτης και φυσικά έγινε viral με την τρομερή λόμπα με την οποία άνοιξε την μπάλα και τον διασκελισμό του για να φύγει στην αντεπίθεση και να ετοιμάσει το γκολ του Ράσφορντ, στη νίκη (3-1) των «τριών λιονταριών» επί της Ιταλίας για την εξασφάλιση της πρόκρισης στα τελικά του Euro 2024.

Έχοντας πλέον 11 τέρματα και 5 ασίστ σε όλα ματς έχει αγωνιστεί σε συλλογικό επίπεδο, αλλά και με την εθνική ομάδα, ο Μπέλιγχαμ γίνεται ο νέος ήρωας που εμφανίστηκε στο άθλημα. Και μιλάμε ακόμα για ένα παιδί 20 ετών. Αυτό το παιδί, όταν πηγαίνει στη Μαδρίτη, εκεί όπου… μεγαλουργεί φέτος, ανοίγει τα χέρια στον πανηγυρισμό του και όλη η αγάπη των οπαδών της Ρεάλ τον δυναμώνει. Τον κάνει καλύτερο. Και αυτή τη στιγμή τον έχει κάνει… κορυφαίο όλων στα πρώτα 10 παιχνίδια με τους «μερένγκες»!

Ούτε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ούτε ο Καρίμ Μπενζεμά, ούτε ο Ρονάλντο aka Φαινόμενο, είχαν καταφέρει όσα κάνει ο Άγγλος μέχρι αυτή τη στιγμή. Και θα πει κανείς, ναι, αρχή είναι, του ήρθαν όλα ρόδινα. Το θέμα είναι πως η ποιότητα του Τζουντ, είναι τέτοια που πραγματικά ουδείς μπορεί να φανταστεί πόσα ακόμα είναι ικανός να καταφέρει…