Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Σασουόλο και Μπολόνια και μοιράστηκαν από έναν βαθμό.

Στο 2ο λεπτό το σουτ του Μπαϊράμι πέρασε μόλις έξω και στο 3’ μετά από μπαλιά του Αεμπίσερ ο Τσίρκτσε κατέβασε όμορφα, απέφυγε τον Κονσίλι και πλάσαρε σε κενό τέρμα για το 0-1. Στο 13’ ο Σκορούπσκι έσωσε μετά από σουτ του Βίνια και στο 14’ το σουτ του Λοριεντέ πέρασε μόλις έξω. Την ίδια τύχη είχε και το όμορφο πλασέ του Πιναμόντι στο 19’ και τελικά στο 44’ ο Μπολόκα με ένα απίθανο διαγώνιο σουτ από δεξιά έκανε το 1-1.

Στο 51ο λεπτό ο Τσίρκτσε πλάσαρε άστοχα από ιδανική θέση και στο 61’ ο Σκορούπσκι έσωσε μετά από σουτ του Μπαϊράμι ενώ στο 75’ ο Τόλιαν έσωσε στη γραμμή μετά από πλασέ του Ορζολίνι και στο 80’ ακυρώθηκε γκολ του Τσίρκτσε. Στο 82ο λεπτό ο Σκορούπσκι είπε όχι σε σουτ του Βολπάτο.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Τόλιαν, Φεράρι, Βίνια (89’ Πέντερσεν), Έρλιτς,, Θόρστβεντ (59’ Ράτσιτς), Μπολόκα, Μπαϊράμι (72’ Βολπάτο), Λοριεντέ (72’ Τσεϊντέ), Μπεράρντι, Πιναμόντι (88’ Ντεφρέλ)

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σκορούπσκι, Ντε Σιλβέστρι (46’ Πος), Καλαφιόρι, Λυκογιάννης (63’ Κρίστιανσεν), Αεμπίσερ (69’ Ελ Αζουζί, 84’ Μόρο), Φρόιλερ, Φέργκιουσον, Ορζολίνι, Σαλεμάκερς (63’ Εντόι), Τσίρκτσε