Ο επικεφαλής του γραφείου τύπου του Άρη Κώστας Παπαδόπουλος, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 για το παιχνίδι με την Μπέτις και την συνέχεια στον όμιλο.

«Είχαμε τις πιο κλασικές ευκαιρίες είτε για να προηγηθούμε, είτε για να ισοφαρίσουμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, χρειάζεται και τύχη. Είμαστε στεναχωρημένοι αλλά όταν παίζεις με την Μπέτις και χάνεις 1-0 και έχεις αυτά τα συναισθήματα είναι ξεκάθαρο το πόσο περήφανοι αισθανόμαστε. Ξέραμε ότι ο όμιλος αποτελείται από πολύ πιο ισχυρές ομάδες από την δική μας. Έχουμε δρόμο να καλύψουμε και από κάθε παιχνίδι έχουμε να πάρουμε πράγματα και να μαθαίνουμε από τα λάθη μας ενόψει και των επόμενων αγώνων».

Για την καθοριστική φάση με το δοκάρι του Μαγιαμπέλα και το γκολ της Μπέτις: «Μεσολάβησαν 30 δευτερόλεπτα περίπου. Βγήκαμε μπροστά, εκεί που ήμασταν έτοιμοι να πανηγυρίσουμε πιάστηκε λίγο σε ανισορροπία η άμυνα μας και αυτοί οι παίκτες δεν συγχωρούν. Ο Άρης είχε τις πιο σημαντικές ευκαιρίες αλλά η Μπέτις δεν χρειάζεται πολλές για να σου κάνει την ζημιά».

Ο κ. Σπιλέφσκι είπε και κάποια πράγματα για το επόμενο παιχνίδι στην Ισπανία: «Είναι παιχνίδια που μας μεγαλώνουν ως ομάδα και δίνουν την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές να δείξουν σε ένα μεγαλύτερο κοινό τι μπορούν να δώσουν στο ποδόσφαιρο. Σε ένα γήπεδο με 55.000 κόσμο είναι παιχνίδια που θέλεις να τα ζήσεις. Υπό αυτή την έννοια ανυπομονούμε, δεν ανυπομονούμε να πάμε εκεί και να τους διαλύσουμε».

Για τα δεδομένα στον όμιλο: «Είναι κοντινές οι αποστάσεις αλλά σε κάθε παιχνίδι που μπαίνουμε να παίξουμε είμαστε το αουτσάιντερ. Δεν είμαστε στο επίπεδο να πούμε ότι θα πάρουμε βαθμούς από κάποιους, να κάνουμε υπολογισμούς. Θα πάμε στο επόμενο παιχνίδι για να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό και αν αυτό είναι αρκετό για να πάρουμε κάτι τότε θα το χαρούμε. Γενικά αν αυτά που θα πάρουμε μας στείλουν παρακάτω θα είμαστε υπερευτυχισμένοι».

Τώρα ακολουθεί το παιχνίδι με τον Οθέλλο: «Από σήμερα οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν στις προπονήσεις. Την Δευτέρα παίζουμε με τον Οθέλλο που έχει και αυτός αλλαγές και αυτό είναι ένα ακόμα εμπόδιο στην προσπάθεια μας να πάρουμε τους τρεις βαθμούς καθώς θα αντιμετωπίσουμε νέα πράγματα στις τακτικές του αντιπάλου και στην αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών του Οθέλλου».

Για τον Μποακί και τον Κακόριν: «Ο Μποακί περνά από εξετάσεις. Το πρόβλημα δεν είναι στον προσαγωγό αλλά περιμένουμε τα αποτελέσματα και θα δούμε πόσο καιρό θα μείνει εκτός. Έξω για το ματς της Δευτέρας θα είναι και ο Κακόριν. Δεν αισθάνεται απόλυτα έτοιμος και αποφασίσθηκε να μην τον πιέσουμε. Είναι εκτός και ο Γκομις που είναι τιμωρημένος».