Η προσέγγιση αυτή τη φορά από πλευράς Ανόρθωσης για τη νέα σεζόν ήτανε η σωστή. Θα πει κανείς, «τι να λέγανε δηλαδή, πάμε για πρωτάθλημα;». Όχι. Αποφεύχθηκαν ωστόσο οι βαρύγδουπες δηλώσεις, διατηρήθηκαν οι χαμηλοί τόνοι (όπως έπρεπε), έχοντας πάντοτε στο μυαλό (και) το ειδικό βάρος της ομάδας.
Ένα βάρος που μπορεί να την σπρώξει σε κάποιες περιπτώσεις, όμως στο ποδόσφαιρο του 2024 δεν μπορεί να συμβαίνει συνεχώς. Ο ρεαλισμός ωφελεί, η ουτοπία στην περίπτωσή της, όχι. Η Ανόρθωση δεν χρειάζεται ουτοπικούς στόχους, αλλά ρεαλιστικούς και να πηγαίνει βήμα-βήμα, σε μια χρονιά που προμηνύεται αρκετά δύσκολη, σε όλους τους τομείς.
Ήδη το οικονομικό το βρίσκει σαν εμπόδιο μπροστά της στον προγραμματισμό, κάτι που άλλωστε αναμενόταν. Με τον Σέρβο τερματοφύλακα Ζίβκο Ζίβκοβιτς υπάρχει διαφορά, όπως επίσης και με τον Παύλο Κορρέα. Γι’ αυτό και (αναγκαστικώς) εξετάζονται κι άλλες περιπτώσεις, χαμηλότερων αποδοχών.
Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν αποτελεί είδηση. Θα το βρει μπροστά της ξανά και ξανά. Θα χρειαστεί υπομονή… καμήλου! Το ξέρει ο Οκκάς, (πρέπει να) το ξέρουν όλοι.

Ανδρέας Βεντούρης