Ο Γενικός Διευθυντής του ΓΣΠ, Φοίβος Κωνσταντινίδης μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 και έριξε…καρφιά προς την ΚΟΠ.
Αναλυτικά:
Για το ότι το ΓΣΠ δεν έχει…υποχρεώσεις: «Δεν μας προτιμούν. Ο πρόεδρος της ΚΟΠ είπε ότι θα γίνονται μεγάλα ματς στο ΓΣΠ με μεγάλες ομάδες. Τελικός του Euro, Βραζιλία, Αργεντινή, τελικός του Μουντιάλ… Μόνες τους δεν χρειαζόμαστε να είμαστε εμείς παρών. Όταν η Ισπανία και η Νορβηγία δεν θεωρείται μεγάλη ομάδα τότε αυτό πιστεύω. Η κοροϊδία είναι ενοχλητική. Έχω παράπονο από τις ψευτοδικαιολογίες που μας δίνονται. Δικαίωμα του καθενός να πάει να παίξει όπου θέλει αλλά να μην μας κοροϊδεύουν. Μας είπαν ότι το σύστημα των εισιτηρίων που χρησιμοποιεί η ΚΟΠ δεν είναι συμβατό με τον δικό μας και θέλουν να έχουν πρόσβαση στον server μας. Εγώ δεν το πιστεύω αλλά τι να κάνω… Η αποθήκη της ΚΟΠ είναι στο ΓΣΠ, αλλά παίζει αλλού. Υπάρχει αυτό το πράγμα κάπου αλλού, σε άλλη χώρα»;
Για το αν έχει αποταθεί κάποια Ισραηλινή ομάδα για να παίζει στο ΓΣΠ: «Όχι, δεν έχει αποταθεί. Πιστεύω ότι θα αποταθούν το επόμενο διάστημα αλλά δεν βλέπω την Αστυνομία να δέχεται. Δεν δέχθηκαν τελικό κυπέλλου χωρίς θεατές και θα δεχτούν με θεατές;»
Για τη συντήρηση του ΓΣΠ και το στέγαστρο: «Έχουμε κάνει την προληπτική συντήρηση, η οποία χρειάζεται να γίνει. Υπάρχει εταιρεία στην Κύπρο που ήρθε και  την αξιολόγησε. Χρειάζεται συντήρηση αυτή τη στιγμή, αλλά είναι ασφαλέστατο το στάδιο. Αναμένουμε από τον ΚΟΑ. Δεν υπάρχει πρόβλημα με το γήπεδο. Έχουν εντοπιστεί τα σημεία που χρειάζονται συντήρηση. Όλα όσα χρειάζεται θα γίνουν. Νομίζω δεν πρέπει να κλείσει το ΓΣΠ για να γίνουν οι εργασίες. Τα έξοδα συντήρησης είναι γύρω στο μισό εκ. και θα δούμε από ποιον θα δοθεί. Υποβάλαμε το αίτημα στον ΚΟΑ και ανάλογα με την απάντηση τους θα δούμε. Είναι πρακτική που ακολουθείται από άλλα στάδια από τον ΚΟΑ και θα γίνει και με εμάς».
Υπάρχουν σκέψεις για να γίνουν στέγαστρα και σε άλλες κερκίδες: «Όχι είναι κάτι που στοιχίζει πάρα πολύ, δεν υπάρχει κάποιο σχέδιο γι’ αυτό. Στοιχίζει αρκετά και αυτή την στιγμή δεν έχουμε τη δυνατότητα αυτή. Υπάρχει αβεβαιότητα και για το αν θα συνεχίσουμε να έχουμε ομάδες και να υπάρχει χρηματοδότηση. Έχουμε συμβόλαιο μαζί τους για ακόμη 5 χρόνια».