Σε ένα χορταστικό παιχνίδι, με τέσσερα γκολ και πολλές χαμένες ευκαιρίες, Γκλάντμπαχ και Μάιντς αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2. Στους έγι βαθμούς οι γηπεδούχοι, παραμένει δίχως νίκη μετά απο επτά αγωνιστικές το σύνολο του Μπο Σβένσον.

Στο 9ο λεπτό ο Σιεμπατσέου πάτησε στον Πλέα, εκείνος βγήκε τετ α τετ με τον Τσέτνερ, αλλά το πλασέ που δοκίμασε πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι, με τον Γάλλο φορ να απειλεί και στο 14’. Τελικά στο 22ο λεπτό η Γκλάντμπαχ έκανε το 1-0 με κεφαλιά του Νόιχαους, έπειτα από σέντρα του Ονοράτ, ωστόσο η απάντηση της Μάιντς ήταν άμεση, καθώς ο Γκρούντα με τρομερό μακρινό σουτ έγραψε το 1-1.

Στο 28’ ο Τσέτνερ είπε όχι στον Πλέα και στο 53’ η Μάιντς έφτασε κοντά στην ανατροπή, αλλά ο Νίκολας σταμάτησε το σουτ του Λι. Στο 68ο λεπτό ο Τσέτνερ έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ το σουτ του Ενγκουμού από πλάγια θέση και στο 73’ ο πορτιέρε της Γκλάντμπαχ μπλόκαρε το σουτ του Μπαρκόκ.

Τελικά στο 75ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έφεραν «τούμπα» το ματς. Ο Μπαρκόκ πήρε την μπάλα λίγο πίσω από το κέντρο, έκανε την κούρσα, βγήκε απέναντι από τον Νίκολας και τον «εκτέλεσε» για το 1-2. Η Γκλάντμπαχ θέλησε να απαντήσει άμεσα, όμως ο Τσέτνερ σταμάτησε με τα πόδια την κεφαλιά του Τσβαντσάρα, με τον πορτιέρε της Μάιντς να λέει όχι και στον Ενγκουμού.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια διπλή ευκαιρία, με τους Τσβαντσάρα και Ιτακούρα και στο 88ο λεπτό ο Σκάλι με καταπληκτικό φαλτσαριστό σουτ από τα 20 μέτρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-2.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Νίκολας, Βόμπερ, Ελβέντι, Ιτακούρα, Νετς(79’ Χακ), Βάιγκλ, Ονοράτ, Ρέιτς(79’ Σκάλι), Νόιχαους(64’ Κονέ), Σιμπατσού(64’ Τσβαντσάρα), Πλέα(64’ Ενγκουμού)

ΜΑΪΝΤΣ: Τσέτνερ, Φαν ντε Μπεργκ, Μπελ, Φερνάντες, Κάτσι(80’ Πάπελα), Κράους(86’ Κορ), Μπαρέιρο, Ντα Κόστα, Λι(70’ Μπαρκόκ), Γκρούντα(70’ Ελ Γκαζί), Αζόρκ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ