Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 9.50 μίλησε ο προπονητής της ΑΕΖ, Λιάσος Λουκά.

-Για τη διακοπή: «Μας έκανε καλό η διακοπή. Είχαμε κάποιους τραυματισμούς για Ντελμίρο και Ντιγκινί και τους βοήθησε. Ετοιμαζόμαστε για τον αγώνα της Κυριακής με τον Απόλλωνα».

-Για την μέχρι τώρα παρουσία της ομάδας του: «Κάθε αγωνιστική βλέπουμε πρόοδο. Αργήσαμε να συμπληρώσουμε το ρόστερ, φαίνεται όμως ότι δυναμώσαμε σε όλες τις γραμμές και υπάρχουν περισσότερες επιλογές. Το σημαντικό είναι να βελτιωνόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι. Εκτός από το παιχνίδι με τον Άρη, στα υπόλοιπα ήμασταν ισάξιοι αντίπαλοι. Στόχος μας ήταν να φτιάξουμε ένα σύνολο με νεαρούς κι έμπειρους. Προς το παρόν είμαστε σε καλό δρόμο. Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης, έχουμε το δεύτερο πιο νεανικό ρόστερ στο πρωτάθλημα. Πρέπει να πατάμε τα πόδια μας στο έδαφος, είμαστε στην αρχή κι αν δεν είσαι σοβαρός θα έχεις πρόβλημα».

-Για τον Κάστρο που έχει ξεχωρίσει: «Το σημαντικό είναι να παραμείνει συγκεντρωμένος. Έδειξε πολύ καλά στοιχεία, όπως κι άλλοι ποδοσφαιριστές μας. Να μη χάσει το δρόμο του και να δουλέψει περισσότερο».

-Τα αγωνιστικά ενόψει Απόλλωνα: «Παίζουμε με τον πρωτοπόρο, μια ομάδα που δεν δέχεται γκολ και παίζει καλό ποδόσφαιρο. Θα μπούμε ως αουτσάιντερ όπως σε όλα τα παιχνίδια. Ξέρουμε ποιοι είμαστε, το μέγεθος του Απόλλωνα είναι πολύ μεγαλύτερο από το δικό μας αλλά θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητες μας. Ντελμίρο και Κυριάκος Αντωνίου είναι μαζί μας, οι μόνοι που έχουν προβλήματα είναι οι Ελευθερίου και Ντιγκινί. Είναι αμφίβολοι. Οι τρεις διεθνείς επιστρέφουν την Πέμπτη».

-Η άποψή του για το πρωτάθλημα: «Υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Σε ένα παιχνίδι μπορείς να πάρεις αποτέλεσμα αλλά υπάρχουν ομάδες που ξεχωρίζουν. Ευχάριστη έκπληξη είναι η Ανόρθωση. Ο Απόλλωνας δείχνει μέταλλο, κατάφεραν οι άνθρωποι εκεί να έχουν την ομάδα σε πρωταγωνιστικό ρόλο τα τελευταία χρόνια. Άρης και Πάφος FC θα είναι εκεί, όπως και το ΑΠΟΕΛ και η Ομόνοια. Η ΑΕΚ έχει επίσης ένα ποιοτικό ρόστερ. Αρνητική έκπληξη η ΑΕΛ».

-Για την Εθνική: «Λείπει το κίνητρο, ψυχολογικά δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση κανένας στην ομάδα. Πήγε στραβά αυτή η διοργάνωση. Θα πρέπει στην ΚΟΠ να δουν τι πάει λάθος, να βρουν μια φόρμουλα, να ακολουθήσουμε ένα πλάνο».