ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-3: Όταν το… «ξεκλείδωσε» ο Μπράουερς, όλα έγιναν εύκολα! (ΦΩΤΟΣ)

Η Ομόνοια κέρδισε με 0-3 την Καρμιώτισσα στο «Στέλιος Κυριακίδης», στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στο πρώτο ημίχρονο η Ομόνοια είχε την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα. Μέχρι το 20ο λεπτό δεν είχε απειληθεί από την Καρμιώτισσα, η οποία στην συνέχεια ισορρόπησε το παιχνίδι. Οι δύο ομάδες είχαν τελικές για γκολ χωρίς ωστόσο να το πετύχουν. Οι δύο μεγάλες ευκαιρίες, ήρθαν στο 42ο και 45ο λεπτό με «δράστη» τον Λοΐς Ντιονί από πλευράς Ομόνοιας.

Στην επανάληψη η Ομόνοια συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα δημιουργώντας αρκετές προσπάθειες για γκολ. Τελικά, κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 60ο λεπτό μετά από ωραίο πλασέ του Μπράουερς, εντός περιοχής και στο 87ο λεπτό ουσιαστικά «κλείδωσε» τη νίκη με το δεύτερο γκολ το οποίο ήρθε από τον Τάνκοβιτς. Πριν το φινάλε ήρθε και τρίτο γκολ για την Ομόνοια μετά από κεφαλιά του Σάτκα.

Με τη νίκη της η Ομόνοια έφτασε τους 11 βαθμούς και βρίσκεται μόνη στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη η ομάδα των Πολεμιδιών έμεινε στους 3 βαθμούς και την 12η θέση.

Την επόμενη αγωνιστική (6η) η Καρμιώτισσα αγωνίζεται εκτός έδρας με την Krasava E.N.Y. ενώ η Ομόνοια θα αγωνιστεί στο ΓΣΠ με τον Ολυμπιακό.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ:

-Αρχίζει ο αγώνας.
2′ Μακρινό σουτ από τον Ανδρέου, αποκρούει ο Γιαννακόπουλος.
6′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Εβάντρο, διώχνει με γροθιές το Γιαννακόπουλος.
8′ Πλασέ του Εβάντρο από το ύψος της περιοχής, η μπάλα πάει αρκετά έξω.
10′ Πέναλτι για την Ομόνοια, μετά από μαρκάρισμα του Γκαρσία στον Τάνκοβιτς.
– Ο Μάριος Αντωνίου που βρίσκεται στο VAR, στέλνει τον Αντώνη Κωνσταντινίδη σε O.F.R για να εξετάσει την φάση.
13′ Δεν θα δοθεί τελικά το πέναλτι για την Ομόνοια, καθώς υπήρχε χέρι του Μόντνορ στην αρχή της φάσης.
16′ Αδύναμο σουτ από τον Μπράουερς, κανένα πρόβλημα για τον κίπερ της Καρμιώτισσας να αποκρούσει.
17′ Άστοχο σουτ από τον Εβάντρο.
20′ Σουτ από τον Ζούλιο Σέζαρ εντός περιοχής, η μπάλα πάει πάνω από την εστία του Καμίνσκι.
35′ Ο Τάνκοβιτς από κοντά δεν μπορεί να τελειώσει όπως θα ήθελε την φάση και στην συνέχεια απομακρύνθηκε η μπάλα από την περιοχή της Καρμιώτισσας.
40′ Άστοχο σουτ από τον Μοντνόρ.
41′ Μακρινό σουτ από τον Ρέινολντς, η μπάλα πάει έξω.
42′ Δυνατό σουτ από τον Ντιονί εντός περιοχής με τον τερματοφύλακα της Καρμιώτισσας να αποκρούει με δυσκολία.
45′ Διπλή μεγάλη ευκαιρία για την Ομόνοια. Ο Ντιονί προσπάθησε σε δύο περιπτώσεις να νικήσει την Γιαννακόπουλο χωρίς να τα καταφέρει. Από ευνοϊκή θέση τα σουτ του επιθετικού της Ομόνοιας.
-Τρία λεπτά καθυστερήσεις.
-ΤΕΛΟΣ Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.

-ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ.
47′ Πλασέ του Μοντνόρ εντός περιοχής, κοντράρει η μπάλα στον Γκαρσία και πάει εκτός.
49′ Μακρινό σουτ από τον Ψύχα, η μπάλα πέρασε λίγο έξω.
52′ Ο Μπράουερς έδωσε ωραία στον Τάνκοβιτς ο οποίος από κοντά δεν μπόρεσε να βρει στόχο.
54′ Δυνατό σουτ από τον Εβάντρο εκτός περιοχής, η μπάλα έφυγε λίγο έξω.
56′ Ο Γιαννακόπουλος πρόλαβε και απόκρουσε την μπάλα, πριν γίνει κάτοχος ο Μοντνόρ στην γρήγορη επίθεση της Ομόνοιας.
58′ Μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια των παικτών της Ομόνοιας, η μπάλα έφτασε στον Μπράουερς ο οποίος με σουτ εκτός περιοχής ανάγκασε τον κίπερ της Καρμιώτισσας να διώξει σε κόρνερ.
60′ ΓΚΟΛ 0-1 Η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Μπράουερς με ωραίο πλασέ, πλάγια εντός περιοχής, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Γιαννακόπουλου για το προβάδισμα της Ομόνοιας.
66′ Σουτ από τον Σέζαρ, αποκρούει ο Καμίνσκι.
81′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Μπάλκοβετς, η μπάλα χτυπά στο δοκάρι. Πολύ δυνατό σουτ από τον ακραίο μπάκ της Ομόνοιας.
87′ ΓΚΟΛ 0-2 Η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Εβάντρο βρήκε με εκπληκτικό τρόπο τον Τάνκοβιτς, ο οποίος με πλασέ από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον Γιαννακόπουλο για το δεύτερο γκολ της Ομόνοιας.
90′ ΓΚΟΛ 0-3 Η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Σάτκα με κεφαλιά απο κοντά, νίκησε τον Γιαννακόπουλο για το τρίτο γκολ των πρασίνων.
ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ.

———————————————————————————————————————

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Γιαννακόπουλος, Ντεμπελέ, Γουίλερ (78′ Θεμιστοκλέους), Μπαγιούνοβιτς (59′ Ταμπάκου), Γεμπλί, Λουάν, Κοκκινόφτας (86′ Παυλής), Ψύχας (59′ Παβιροντιχάρτζο), Γκαρσία, Ρέινολντς (78′ Σαββίδης), Ζούλιο Σέζαρ.
Στον πάγκο: Βιολάρης, Πρινιωτάκη, Σαββίδης, Παναγιώτου, Κουτατελάτζε, Ταμπάκου, Παυλής, Θεοχάρους, Παβιροντιχάρτζο, Σμάιρα, Θεμιστοκλέους, Αργυρίου.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Καμίνσκι, Κουλιμπαλί, Μοντνόρ (86′ Τανάσε), Εβάντρο, Μπράουερς, Τάνκοβιτς, Μπάλκοβετς, Σάτκα, Ανδρέου (68′ Μάριτς), Ντουβέρν, Ντιονί (86′ Κακουλλής).
Στον πάγκο: Φαμπιάνο, Μιχαήλ, Ακιντόλα, Κακουλλής, Μάριτς, Τανάσε, Μαγιαμπέλα, Σίμιτς, Βίκτωρος, Νεγκό, Χρίστου, Νεοφύτου.

ΓΚΟΛ: -/-
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 5′ Γουίλερ, 42′ Ρέινολντς, 80′ Σέζαρ /22′ Ανδρέου
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -/-
ΘΕΑΤΕΣ: 1478

Διαιτητής: Κωνσταντινίδης Αντώνης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Σωκράτους Κυριάκος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ευαγγελίδης Σάββας
4ος Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος
VAR: Αντωνίου Μάριος
AVAR: Κοντεμενιώτης Γιώργος
Παρατηρητής: Γερασίμου Παναγιώτης

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

 

Ακολουθήστε το Balla στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

Sponsored by Cyta Business