Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.

-Για την ισοπαλία με την Πάφος FC: «Μας άφησε ανάμεικτα συναισθήματα. Η προσπάθεια που κάναμε ήταν πάρα πολύ καλή. Προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος, βελτιώσαμε την πονεμένη για μας ανασταλτική λειτουργία μας αλλά δεν μετουσιώσαμε σε γκολ τις ευκαιρίες μας. Δείξαμε όμως σημάδια βελτίωσης και τα κρατάμε. Δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι γιατί δεν κερδίσαμε, αλλά ούτε κι απογοητευμένοι. Ήταν ένα ισόπαλο αποτέλεσμα σε ένα εκτός έδρας ντέρμπι».

-Για τον απολογισμό των πρώτων 7 αγωνιστικών: «Μας πληγώνουν τα αποτελέσματα, οι απώλειες εκτός προγράμματος κυρίως στα πρώτα πέντε παιχνίδια. Στα τελευταία δύο εμφανίσαμε σημάδια βελτίωσης παρότι δεν νικήσαμε, χωρίς να σημαίνει ότι μένουμε σ’ αυτά».

-Για το ματς με την Καρμιώτισσα: «Εδώ που φτάσαμε δεν έχουμε άλλη επιλογή. Πρέπει να παίρνουμε νίκες για να καλύψουμε το μέτριο ξεκίνημα. Πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Δεν είναι απαγορευτική η απόσταση, είμαστε μόλις στην 7η αγωνιστική. Κάνοντας πρώτα αυτοκριτική, πρέπει να πάρουμε όσο το δυνατόν πιο πολλές νίκες».

-Για τους τραυματίες: «Ο Γκαλιόλο τραυματίστηκε από το 5λεπτο κι έβγαλε το πρώτο ημίχρονο. Είναι αμφίβολος για το επόμενο παιχνίδι. Προέκυψε πρόβλημα με τον Κατελάρη στην τελευταία προπόνηση, θα τον δούμε στις επόμενες μέρες. Ο Μιλίτσεβιτς είπαμε από την πρώτη στιγμή ότι θα μείνει εκτός για 2-3 βδομάδες άρα θα τον δούμε από βδομάδας, όπως και τον Κάσας. Ο Γκιούρτσο έχει επανέλθει αλλά χάνουμε τον Πονς λόγω καρτών. Θα εκτίσει την τιμωρία του στον αγώνα με την Καρμιώτισσα».

-Για τον Ναούμ: «Συνεχίσει την αποθεραπεία του. Δεν μπορώ να προσδιορίσω το πότε θα επιστρέψει, αλλά πάει πάρα πολύ καλά. Ίσως σε ένα δίμηνο, αλλά δεν μπορείς να κάνεις ασφαλή πρόβλεψη».