Οι Σακραμέντο Κινγκς ηττήθηκαν στο πρώτο τους παιχνίδι στην preseason από τους Τορόντο Ράπτορς, με τον Σάσα Βεζένκοβ να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του και να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση με 12 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού μίλησε στην κάμερα της ομάδας του Σακραμέντο, όπου εξέφρασε τις πρώτες του εντυπώσεις, ενώ αναφέρθηκε και στις διαφορές του NBA συγκριτικά με την EuroLeague.

“Είναι διαφορετικό το να παίζεις από το να το βλέπεις από την τηλεόραση. Ήταν το πρώτο μας παιχνίδι στην pre season, προσπαθούμε να ενώσουμε τα κομμάτια, προσπαθούμε να παίξουμε καλύτερα. Προφανώς το αποτέλεσμα δεν ήταν το καλύτερο αλλά εμπιστευόμαστε την πρόοδο, τις προπονήσεις μας. Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα για να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο επίσημο παιχνίδι”.

Για τις διαφορές με την EuroLeague: “Είναι διαφορετικό παιχνίδι. Είναι η preseason, η ταχύτητα είναι διαφορετική, είναι λίγο πιο γρήγορη. Είναι διαφορετικά παιχνίδια, κάθε παιχνίδι έχει την δική του ομορφιά”.

“Δουλεύω κάθε μέρα, δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Είναι πολλές οι φορές που πρέπει να το αντιμετωπίσεις, να αποτύχεις και να το ξεπεράσεις. Δεν προσδοκώ να είμαι από την πρώτη μέρα στο 100%. Πρέπει να δουλεύω κάθε μέρα, να είμαι αφοσιωμένος και να προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα.

Σε κάθε παιχνίδι θα προσπαθώ να είμαι καλύτερος και πιστεύω ότι θα είμαι καλύτερος. Η φιλοσοφία του προπονητή ξεκινάει από την άμυνα, οπότε όλοι, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου, πρέπει να είμαστε συμπαγείς στον αμυντικό τομέα. Επιθετικά ξέρει τι προσπαθώ να κάνω, οπότε πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά”.