Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς βρέθηκε από το Βελιγράδι στη Βιτόρια και κατά την παρουσίασή του από την Μπασκόνια, παραδέχτηκε ότι δεν περίμενε να απολυθεί από τον Ερυθρό Αστέρα.
Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία του Ερυθρού Αστέρα έπειτα από το απογοητευτικό ξεκίνημα των Σέρβων στη EuroLeague και έδωσε τη θέση του στον Γιάννη Σφαιρόπουλο, επιστρέφοντας στη Χώρα των Βάσκων για την τέταρτη θητεία του στην Μπασκόνια.
Ο Ιβάνοβιτς ανέλαβε εκ νέου τους Βάσκους και αναμένεται να ντεμπουτάρει κόντρα στην Παρτίζαν (3/11, 21:30), στο παιχνίδι που η Μπασκόνια θα αποσύρει τη φανέλα του Λουίς Σκόλα. Κατά την παρουσίασή του στη Fernando Buesa Arena, σχολίασε την επιστροφή του στη Βιτόρια.
«Αυτή είναι η ομάδα μου, αυτή είναι η πόλη μου. Δεν δίστασα στιγμή όταν η Μπασκόνια μου ζήτησε να επιστρέψω. Έχω τον ίδιο ενθουσιασμό. Είμαι σίγουρος ότι έχω μπροστά μου μια πρόκληση. Για να είμαι ειλικρινής, έμεινα έκπληκτος με την απόλυσή μου (σ.σ. από τον Ερυθρό Αστέρα), δεν περίμενα να απολυθώ. Σε κάθε περίπτωση, είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ετοιμάζομαι για σκληρή δουλειά» ανέφερε ο Μαυροβούνιος προπονητής.