Ο Τάιλερ Χίρο μίλησε για το μεταγραφικό… σίριαλ του καλοκαιριού, με την ανταλλαγή του Ντάμιαν Λίλαρντ και σχολίασε την εμπλοκή του ονόματός του.
Το όνομα του Χίρο «έπαιξε» σε πολλά μεταγραφικά σενάρια το καλοκαίρι, καθώς οι Χιτ ήταν διατεθειμένοι να τον στείλουν στους Μπλέιζερς, για να κάνουν δικό τους τον Ντάμιαν Λίλαρντ. Ωστόσο, η ομάδα του Πόρτλαντ δεν ήθελε τον Αμερικανό σούτινγκ γκαρντ και τελικά ολοκλήρωσε το trade με τους Μιλγουόκι Μπακς.
Ο σουτέρ των Μαϊάμι Χιτ μίλησε για τα παραπάνω σενάρια και δήλωσε ξεκάθαρα: «Δεν ήθελα να πάω στο Πόρτλαντ, είμαι χαρούμενος που δεν με ήθελαν. Δεν ήθελα να πάω σε αυτή την ομάδα και αυτό δεν αφορά την πόλη του Πόρτλαντ», ενώ συνέχισε λέγοντας:
«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στο παρκέ μετά τον τραυματισμό μου τον Απρίλιο. Έσπασα το χέρι μου, δεν έπαιξα στο φινάλε της σεζόν, αλλά τώρα είμαι έτοιμος. Γνωρίζω πως η αξία μου μπορεί να έχει πέσει στα μάτια κάποιων, αλλά είμαι καλύτερος παίκτης συγκριτικά με πέρυσι. Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει πέσει πράγματι η αξία μου».