Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:

Για το θέμα της καταγγελίας του Ρικάρντο Σα Πϊντο, η υπόθεση αναβλήθηκε και θα εκδικαστεί στις 6 Οκτωβρίου. Στον κ. Γκαγιέγο επιβλήθηκε πρόστιμο. Ολες οι αποφασεις: 

*Καταγγελία του διαιτητή GHERSINI DAVIDE κατά του GALLEGO RODRIGUEZ DAVID, προπονητή της Ανόρθωσης που αποβλήθηκε για βίαιη συμπεριφορά κατά υπαλλήλων αγώνα. Στο ημίχρονο και καθώς κατευθύνονταν οι ομάδες και οι διαιτητές στα αποδυτήρια και μετά από έντονες διαμαρτυρίες στους διαιτητές έβρισε στην γλώσσα του και περαιτέρω εισερχόμενος στον αγωνιστικό χώρο ήρθε σε αντιπαράθεση με τον προπονητή της αντίπαλης ομάδας κατά παράβαση των άρθρων 4(γ), 9(β) και 9(ια) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση περιόδου 2023-2024 ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου – ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας/23.09.2023 (5η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία του διαιτητή GHERSINI DAVIDE κατά του DA SILVA SA PINTO RICARDO MANUEL, προπονητή του ΑΠΟΕΛ  που αποβλήθηκε γιατί στο ημίχρονο και καθώς κατευθύνονταν οι ομάδες και οι διαιτητές στα αποδυτήρια και μετά από έντονες διαμαρτυρίες κατευθύνθηκε προς τον τέταρτο διαιτητή Δημήτρη Κουμή σπρώχνοντας τον στον ώμο μιλώντας του έντονα και επιθετικά στην γλώσσα του και περαιτέρω εισερχόμενος στον αγωνιστικό χώρο ήρθε σε αντιπαράθεση με τον προπονητή της αντίπαλης ομάδας και ακολούθως κτύπησε δύο φορές τον βοηθό προπονητή της αντίπαλης ομάδας και μετά το τέλος της δημοσιογραφικής διάσκεψης, ήρθε σε αντιπαράθεση με φίλαθλο της αντίπαλης ομάδας και τον Διευθυντή της αντίπαλης ομάδας, κατά παράβαση των άρθρων 4(γ), 9(ε), 9(η) και 9(ια) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση περιόδου 2023-2024 ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου – ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας/23.09.2023 (5η αγωνιστική).
*Η εκδίκαση της καταγγελίας αναβλήθηκε και ορίστηκε να εκδικαστεί στις 06.10.2023.

*Καταγγελία του διαιτητή Νικόλαου Ανδρέου κατά του Παναγιώτη Χρυσοστόμου, ποδοσφαιριστή του Ακρίτα που αποβλήθηκε για βίαιη συμπεριφορά, έσπρωξε με βίαιο τρόπο τον αντίπαλο ποδοσφαιριστή με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί σύρραξη στον  αγώνα Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 B’ Κατηγορίας ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Δερύνειας – ΑΚΡΙΤΑΣ Χλώρακας/24.09.2023 (1η αγωνιστική).
Απόφαση: Αποκλεισμός 2 αγώνες

*Καταγγελία του διαιτητή Νικόλαου Ανδρέου κατά του Χρήστου Χαραλάμπους, ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης Δερύνειας που αποβλήθηκε για βίαιη συμπεριφορά, έσπρωξε με βίαιο τρόπο αντίπαλο ποδοσφαιριστή με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί σύρραξη στον αγώνα  Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 B’ Κατηγορίας ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Δερύνειας – ΑΚΡΙΤΑΣ Χλώρακας /24.09.2023 (1η αγωνιστική).
Απόφαση: Αποκλεισμός 2 αγώνες

*Καταγγελία κατά του ΑΡΗ λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2023-2024 στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση περιόδου 2023-2024 ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας – ΑΡΗΣ Λεμεσού/25.09.2023 (5η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά της ΑΕΖ γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση περιόδου 2023-2024 ΑΕΖ Ζακακίου – ΑΕΚ Λάρνακας /22.09.2023 (5η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά της ΑΕΚ στον αγώνα  Πρωταθλήματος CYTA  Α’  Φάση  περιόδου 2023-2024 ΑΕΖ Ζακακίου – ΑΕΚ Λάρνακας/22.09.2023 (5η αγωνιστική).

*Για ρίψη αντικειμένων από οπαδούς της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
*Για  φτύσιμο  από  οπαδούς της ομάδας στο  90 +2  λεπτό  του αγώνα προς τον προπονητή της ομάδας τους, κατά παράβαση του άρθρου 10.2 (στ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
*Λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18  της  Προκήρυξης   Πρωταθλήματος   CYTA   περιόδου 2023-2024.
Απόφαση: Πρόστιμο

**Καταγγελία κατά της Ανόρθωσης στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’  Φάση  περιόδου 2023-2024 ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου – ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας/23.09.2023 (5η αγωνιστική).

*Για είσοδο φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(α) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
*Για χρήση λέιζερ από οπαδούς της ομάδας κατά την διάρκεια του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(ιβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
*Για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδες και πυρσοί), κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
*Για ρίψη αντικειμένων πριν την έναρξη του αγώνα στην αντίπαλη κερκίδα και στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα (που είχαν στόχο ποδοσφαιριστές, τον προπονητή της αντίπαλης ομάδας και τον  4ο  διαιτητή  του  αγώνα)  και  περαιτέρω  για πυροδότηση στην κερκίδα και ρίψη επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδες και πυρσοί) στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα, κατά παράβαση των άρθρων 10.2(β) και 10.2γ(1) (2) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
*Για κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών κατά την διάρκεια του αγώνα (αλκοολούχες μπύρες στην κερκίδα) από οπαδούς της ομάδας  κατά  παράβαση  του  άρθρου  7  του  Κεφ.  VII της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA 2023/2024 και των άρθρων 4(γ) και 5 των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
*Λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18  της  Προκήρυξης  Πρωταθλήματος  CYTA  περιόδου 2023-2024.  Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο

**Καταγγελία κατά του ΑΠΟΕΛ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA  Α’  Φάση  περιόδου 2023-2024 ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου – ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας/23.09.2023 (5η αγωνιστική).

*Για χρήση λέιζερ από οπαδούς της ομάδας κατά την διάρκεια του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(ιβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
*Για μεταφορά εντός του  σταδίου (στην κερκίδα)  από  οπαδούς  της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδες,  πυρσοί  και καπνογόνα), κατά  παράβαση   του   άρθρου  10.2(δ)  των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
*Για πυροδότηση στην κερκίδα (πυρσοί) πριν την έναρξη και κατά την διάρκεια του αγώνα και  ρίψη  επικίνδυνων  αντικειμένων (καπνογόνα) στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη του αγώνα, και ρίψη (κροτίδων) προς την αντίπαλη κερκίδα μετά το τέλος του αγώνα, κατά παράβαση των  άρθρων  10.2(β)  και  10.2γ(1)     (2) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
*Λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18  της Προκήρυξης  Πρωταθλήματος CYTA  περιόδου  2023-2024.
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά της Πάφος FC λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2023-2024 στον αγώνα  Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση περιόδου 2023-2024 ΠΑΦΟΣ FC – ΔΟΞΑ Κατωκοπιάς/23.09.2023 (5η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

**Καταγγελία κατά του Απόλλωνα στον αγώνα  Πρωταθλήματος CYTA  Α’  Φάση  περιόδου 2023-2024 ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Λεμεσού – ΑΕΛ Λεμεσού/24.09.2023 (5η αγωνιστική).

*Για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων (καπνογόνα,  κροτίδες  και πυρσοί), κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
*Για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα και περαιτέρω για πυροδότηση στην κερκίδα και ρίψη επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδες και  καπνογόνα)   στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη και κατά την  διάρκεια  του αγώνα, κατά παράβαση των άρθρων 10.2(β) και 10.2γ(1) (2) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
*Για είσοδο φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(α) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
*Για χρήση λέιζερ από οπαδούς της ομάδας κατά την διάρκεια του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(ιβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
*Για επεισόδιο που προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας στο 9 λεπτό του αγώνα (άναψαν φωτιά στην κερκίδα και  έκαιγαν  ρούχο) γεγονός που απείλησε να προκαλέσει ζημιά στον  εσωτερικό χώρο του σταδίου και/ή σε θεατές, κατά παράβαση των άρθρων 4(κβ) και 5 των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
*Για πώληση από τις καντίνες του σταδίου και κατανάλωση από οπαδούς της ομάδας στις κερκίδες οινοπνευματωδών ποτών κατά την διάρκεια του αγώνα (αλκοολούχες μπύρες), κατά παράβαση του άρθρου 7 του Κεφ. VII της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA 2023/2024 και των άρθρων 4(γ) και 5 των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
*Για προσωρινή διακοπή του αγώνα που προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας στο 50ο λεπτό του αγώνα για 1 λεπτό, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(ια) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
*Λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18  της  Προκήρυξης    Πρωταθλήματος  CYTA  περιόδου  2023-2024.  Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος  ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο

**Καταγγελία κατά της ΑΕΛ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA  Α’  Φάση  περιόδου 2023-2024 ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Λεμεσού – ΑΕΛ Λεμεσού/24.09.2023 (5η αγωνιστική).

*Για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων (καπνογόνα και κροτίδες), κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
*Για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα (έριξαν μπάλες στον  αγωνιστικό  χώρο  και  άλλα αντικείμενα προς τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας) και περαιτέρω για πυροδότηση στην κερκίδα και ρίψη επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδες και καπνογόνα) στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα, κατά  παράβαση  των  άρθρων 10.2(β) και 10.2γ(1) (2) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
*Για επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας στο 11, 42 και 45 λεπτό του αγώνα (άναψαν φωτιά στην κερκίδα και έκαιγαν ρούχα) γεγονός  που  απείλησε  να  προκαλέσει  ζημιά  στον εσωτερικό χώρο του σταδίου και/ή σε θεατές, κατά παράβαση των άρθρων 4(κβ) και 5 των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
*Για επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα στον αγωνιστικό χώρο τα οποία προκάλεσαν και/ή απείλησαν  να  προκαλέσουν   ζημιά  σε  θεατές   και/ή  σε οποιοδήποτε  άτομο   εντός  του  σταδίου  (έριξαν  εντός  του αγωνιστικού χώρου δύο δυνατές κροτίδες προς την κερκίδα της φιλοξενούσας ομάδας η μία εκ  των  οποίων  προκάλεσε τον τραυματισμό ατόμου ασφαλείας του σταδίου), κατά παράβαση των άρθρων 4(κβ) και 5 των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
*Για είσοδο φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(α) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
*Για χρήση λέιζερ από οπαδούς της ομάδας κατά την διάρκεια του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(ιβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
*Γιατί προκάλεσε την καθυστέρηση έναρξης του αγώνα κατά 3 λεπτά κατά παράβαση  του  άρθρου  4(α)  των  Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
*Για κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών κατά την διάρκεια του αγώνα (αλκοολούχες μπύρες στην κερκίδα) από οπαδούς της ομάδας  κατά  παράβαση  του  άρθρου  7  του  Κεφ.  VII  της Προκήρυξης  Πρωταθλήματος CYTA 2023/2024 και των άρθρων 4(γ) και 5 των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
*Για προσωρινή διακοπή του αγώνα που προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας στο 1ο λεπτό του αγώνα για 3 λεπτά, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(ια) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του σωματείου FREEDOM24 ΕΝΥ ΔΙΓΕΝΗΣ Ύψωνα γιατί προκάλεσε την καθυστέρηση έναρξης του αγώνα κατά 1 λεπτό και του β΄ ημιχρόνου κατά 2 λεπτά, κατά παράβαση του άρθρου 4(α) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος  Β’  Κατηγορίας  Α’  Φάση  περιόδου  2023-2024 FREEDOM24 ΕΝΥ ΔΙΓΕΝΗΣ Ύψωνα – ΕΝΑΔ Πόλης  Χρυσοχούς/22.09.2023 (2η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του Ολυμπιακού γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας,  Α’  Φάση περιόδου 2023-2024 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λευκωσίας – ΟΜΟΝΟΙΑ Αραδίππου/23.09.2023 (2η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά της Ομόνοιας Αραδίππου γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας,  Α’  Φάση περιόδου  2023-2024 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λευκωσίας – ΟΜΟΝΟΙΑ Αραδίππου/23.09.2023 (2η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

**Καταγγελία κατά του ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29Μ στον αγώνα  Πρωταθλήματος Β’  Κατηγορίας,  Α’  Φάση  περιόδου 2023-2024 ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαΐου – ΠΕΓΕΙΑ 2014/24.09.2023 (2η αγωνιστική).

*Για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων (καπνογόνα, φωτοβολίδες και πυρσοί), κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
*Για πυροδότηση και ρίψη από οπαδούς της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων στην κερκίδα (καπνογόνα, φωτοβολίδες και πυρσοί)  πριν  την  έναρξη  και  κατά  την  διάρκεια  του  αγώνα,  κατά παράβαση του άρθρου 10.2γ(1)(2) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
*Για κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών κατά την διάρκεια του αγώνα (βότκα, ζυβανία και αλκοολούχες μπύρες στην κερκίδα) από οπαδούς της ομάδας κατά παράβαση του άρθρου 7 του Κεφ. VII της Προκήρυξης  Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας περιόδου 2023/2024 και  των  άρθρων  4(γ)  και  5  των  Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
*Για φτύσιμο από οπαδούς της ομάδας καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα προς τον β΄ βοηθό διαιτητή του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2 (στ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
*Για ρίψη αντικειμένων από οπαδούς της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο καθ΄ όλη την διάρκεια του αγώνα που είχαν στόχο τον β΄ βοηθό διαιτητή του αγώνα (του έριχναν παγάκια και νερό), κατά παράβαση του άρθρου 10.2(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
*Για επεισόδιο που προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας στο 54ο λεπτό του αγώνα γεγονός που απείλησε να προκαλέσει ζημιά στον β΄ βοηθό διαιτητή του αγώνα,  κατά   παράβαση  των  άρθρων  4(κβ)  και  5  των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του ΑΠΟΕΛ  γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος  Νέων  Κ-19  Cablenet περιόδου 2023-2024 ΕΘΝΙΚΟΣ Άχνας – ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας/23.09.2023 (2η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά της Ομόνοιας 29Μ για ανάρτηση πανό από οπαδούς της ομάδας ακατάλληλο για αθλητικές εκδηλώσεις με υβριστικό η/και αισχρό περιεχόμενο κατά παράβαση του άρθρου 10.2(ε)των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Cablenet περιόδου  2023-2024  OMONOIA Λευκωσίας – ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαϊου/23.09.2023 (2η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά της Νέας Σαλαμίνας γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος Νέων  Κ-19 Β’ Κατηγορίας περιόδου 2023-2024 ΠΑΕΕΚ Κερύνειας – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Αμμοχώστου/24.09.2023 (1η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Μη διεξαχθείς αγώνας Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Γ’ Κατηγορίας, Α’ Φάση περιόδου 2023-2024 ΠΕΓΕΙΑ 2014 – ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς/24.09.2023 (1η αγωνιστική).
Απόφαση: Ο αγώνας κατακυρώθηκε με 3-0 υπέρ της Πέγειας. Πρόστιμο στην ΑΠΕΠ.

*Καταγγελία κατά του ΑΡΗ γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Ανώτατη Κατηγορία Παίδων Κ-17 «Κώστας Σεβέρης» περιόδου  2023-2024 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λευκωσίας – ΑΡΗΣ Λεμεσού/23.09.2023 (1η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του ΑΡΗ για είσοδο στον αγωνιστικό χώρο μη εξουσιοδοτημένου ατόμου κατά την διάρκεια του αγώνα (δεν ήταν γραμμένος στο φύλλο αγώνος), κατά παράβαση του άρθρου 10.2(α) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Επίλεκτη Κατηγορία Παίδων  Κ-17 «Κώστας Σεβέρης» περιόδου  2023-2024 ΑΡΗΣ Λεμεσού – ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαϊου/23.09.2023 (1η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του ΑΡΗ γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Ανώτατη Κατηγορία Παίδων Κ-16 περιόδου 2023-2024 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λευκωσίας -ΑΡΗΣ Λεμεσού/23.09.2023 (1η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά της ΛΕΥΚΟΘΕΑΣ Λατσιών γιατί δήλωσε αποχώρηση της Γυναικείας Ποδοσφαιρικής ομάδας από το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Κοριτσιών Κ-18 μετά την κλήρωση του, κατά παράβαση των όσων αναφέρονται στα άρθρα 12 – 15 του Κεφαλαίου Χ της Προκήρυξης Πρωταθλημάτων Γυναικών περιόδου 2023/2024.
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του ποδοσφαιριστή BROWNE JACK CHARLIE ότι έλαβε μέρος αντικανονικά ενώ δεν εδικαιούτο να αγωνισθεί στους αγώνες  Πρωταθλήματος  Νέων  Κ-19  Cablenet περιόδου 2023-2024 AOAN Αγίας Νάπας–ΕΘΝΙΚΟΣ Άχνας/17.09.2023 και ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ Πολεμιδιών  –  ΑOAN  Αγίας  Νάπας /23.09.2023  γιατί  είναι ξένος άνω των 18 ετών με αγγλικό διαβατήριο και ερασιτεχνική ιδιότητα.
Απόφαση: Αποκλεισμός 1 αγωνιστικής.

*Ο  αγώνας   Πρωταθλήματος  Νέων  Κ-19  Cablenet   περιόδου 2023-2024 ΑΟΑΝ Αγίας Νάπας – ΕΘΝΙΚΟΣ Άχνας/17.09.2023 (1η αγωνιστική)  για την τύχη του.
Απόφαση: Κατακυρώθηκε με 3-0 υπέρ του Εθνικού Άχνας

*Ο αγώνας Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Cablenet περιόδου 2023-2024  ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ Πολεμιδιών – ΑΟΑΝ Αγίας Νάπας/23.09.2023 (2η αγωνιστική).
Απόφαση: Κατακυρώθηκε με 4-1 υπέρ της Καρμιώτισσας

*Καταγγελία κατά του ποδοσφαιριστή Χριστόφορου Τσολάκη ότι έλαβε μέρος αντικανονικά ενώ δεν εδικαιούτο να αγωνισθεί στον αγώνα Πρωταθλήματος  Νέων Κ-19  Γ’   Κατηγορίας,   Α’   Φάση  ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς – ΗΡΑΚΛΗΣ Γερολάκκου /24.09.2023 και συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής θα είναι άνω των 22 ετών κατά την 01.01.2024.
Απόφαση: Αποκλεισμός 1 αγωνιστικής

*Ο αγώνας Πρωταθλήματος  Νέων Κ-19  Γ’   Κατηγορίας,   Α’   Φάση  ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς – ΗΡΑΚΛΗΣ Γερολάκκου/24.09.2023 (1η αγωνιστική) για την τύχη του.
Απόφαση: Κατακυρώθηκε με 3-0 υπέρ του Ηρακλή.