Ο Γιάννης Αντετοκούνμο πλέει σε πελάγη ευτυχίας μετά την απόκτηση του Ντάμιαν Λίλαρντ από τα «Ελάφια» και δεν το κρύβει.
Η καταγωγή του έχει γίνει θέμα συζήτησης πάρα πολλές φορές στο παρελθόν, αλλά τώρα ο ίδιος είναι αποφασισμένος να δηλώνει ότι δεν είναι ούτε από τη Νιγηρία, ούτε από την Ελλάδα. Είναι από το Μιλγουόκι.
Αυτό δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με αρκετή δόση χιούμορ, μιας και ο ίδιος μοιάζει να είναι σε εξαιρετική ψυχολογικό κατάσταση λόγω της μεταγραφές του Λίλαρντ στην ομάδα.
Το χαμόγελό του και ο ενθουσιασμός του πάντως, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο Fiserv Forum, λίγο πριν την media day της ομάδας και την έναρξη του training camp, δημιουργεί αισιοδοξία στο Μιλγουόκι, που θέλει να κάνει τα πάντα ώστε ο 28χρονος σούπερ σταρ τους να ανανεώσει πρόωρα το συμβόλαιό του με την ομάδα που λήγει το καλοκαίρι του 2025.
Και μέσε όλα, κατά τη διάρκεια της Media Day, ο Αντετοκούνμπο δεν έδειξε την χαρά το με τον… μπουφέ που είχε στηθεί, λέγοντας… «έχει πολύ καλά φαγητά εδώ» και συμπλήρωσε «όταν πάω στην Ελλάδα ή όποιος με ρωτάει από που είμαι θα λέω από το Μιλγουόκι του Ουισκόνσιν. Αγαπώ την Αμερική».