Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ του Σαββάτου η αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου.
«Ο Θεός μας φύλαξε χθες το βράδυ και απουσιάζαμε όλοι από το σπίτι. Ο σύζυγός μου, το παιδί μου και η ηλικιωμένη μητέρα μου. Δεν θέλω να φανταστώ τι θα συνέβαινε αν ήμασταν μέσα», αναφέρει στην ανάρτησή της η κ. Πατουλίδου και επισημαίνει ότι οι διαρρήκτες απενεργοποίησαν τον συναγερμό του σπιτιού, έκοψαν το ρεύμα και ρήμαξαν το σπίτι.
Η λεία τους, σύμφωνα με την κυρία Πατουλίδου, ήταν «συναισθηματικά “πολύτιμα” αντικείμενα. Αναμνήσεις ζωής και πολύτιμων στιγμών» και προσθέτει ότι «αυτή η αίσθηση της παραβίασης του προσωπικού σου χώρου, του καταφυγίου σου εκεί που έχεις συγκεντρώσει όλη σου τη ζωή, δεν περιγράφεται».
Μεταξύ άλλων, η αντιπεριφερειάρχης ευχαριστεί την αστυνομία που έφτασε σε λίγα λεπτά «χωρίς να γνωρίζει σε ποιανού το σπίτι γινόταν η διάρρηξη» και ότι σήμερα υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων.Η αντιπεριφερειάρχης ανήρτησε βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram κάνοντας γνωστό το περιστατικό, και αναφέροντας ότι ο γείτονας αντιλήφθηκε ότι τρεις διαρρήκτες είχαν μπει στο σπίτι της και κάλεσε την αστυνομία, ενώ τράβηξε και βίντεο με τις κινήσεις τους.