Ίσως κάνει ακόμη μια μεταγραφή ο Ολυμπιακός, αποκτώντας τον Κουγιατέ από τη Νότιγχαμ.
Δυναμικά κινήθηκε τις τελευταίες μέρες για την ενίσχυσή του ο Ολυμπιακός, θέλοντας να προλάβει να δηλώσει τα νέα αποκτήματα στην ευρωπαϊκή του λίστα. Ωστόσο, οι Ποντένσε, Γιόβετιτς και Σολμπάκεν ίσως δεν αποτελέσουν τις τελευταίες μεταγραφές των Πειραιωτών.
Ο Αντόνιο Κορδόν θα ήθελε να έχει μια επιπλέον λύση στο κέντρο της άμυνας και στα χαφ, για να υπάρχει πληρότητα στο ρόστερ. Στο στόχαστρο βρίσκεται ένας παίκτης που μπορεί να καλύψει και τις δύο θέσεις, ο Σεϊκού Κουγιατέ της Νότιγχαμ Φόρεστ.
Ο 33χρονος Σενεγαλέζος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Στιβ Κούπερ, ωστόσο η περίπτωσή του δεν είναι απλή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Φως», ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να πάρει τον παίκτη δανεικό, καθώς έχει καλύψει το όριο, με επτά παίκτες που έχει ήδη αποκτήσει με αυτό το καθεστώς.
Οπότε, θα πρέπει είτε να μείνει ελεύθερος ο Κουγιατέ, ο οποίος έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τη Νότιγχαμ, είτε να τον αποκτήσει ως μεταγραφή για κάποιο αντίτιμο. Σε κάθε περίπτωση, ο έμπειρος αμυντικός χαφ θα έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στα παιχνίδια των εγχώριων διοργανώσεων.