Μετά το ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια, άπαντες στον Άρη ήταν σε «αναμμένα κάρβουνα» καθώς είδαν τους Μπρόρσον και Γιαγκό να γίνονται αναγκαστική αλλαγή και να προστίθενται στη λίστα με τους ήδη τραυματίες Νίκολιτς και Καζού.
Παρόλα αυτά, τα νέα που έρχονται από τους πρωταθλητές για τους τρεις πρώτους είναι πολύ θετικά. Μπρόρσον, Γιαγκό και Νίκολιτς προπονούνται φουλ, χωρίς καμιά ενόχληση και τίθενται στις επιλογές του Αλεξέι Σπιλέφσκι για το νέο ντέρμπι που έρχεται, αυτή τη φορά ενάντια στον Απόλλωνα. Ο Λευκορώσος κόουτς θα πάρει τις αποφάσεις του για την αποστολή και το επικρατέστερο σενάριο για τους δύο αμυντικούς λέει πως θα συμπεριλαμβάνονται σε αυτήν. Διαφορετικά είναι όμως, είναι τα δεδομένα για τον Σέρβο μέσο. Παρόλο που είναι καλά και ακολουθεί την προπόνηση, πιθανότατα να μείνει εκτός λόγω του ότι στερείται αγωνιστικού ρυθμού.
Όσον αφορά τον Καζού, ο αριστερός μπακ της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα αποκατάστασης και στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι ή όχι στα πλάνα του προπονητή του.

Θράσος Δημητρίου