«Γέμισε» ξανά το «Ηλίας Πούλλος» και η Ομόνοια προετοιμάζεται εντατικά για το ντέρμπι με την ΑΕΛ στο «ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ». Ο Σωφρόνης Αυγουστή είδε τον Νικόλα Παναγιώτου να ακολουθεί μέρος του κανονικού προγράμματος, χωρίς να νιώσει ενόχληση και οι πιθανότητες είναι υπέρ του για να βρεθεί στην αποστολή του Κύπριου κόουτς. Επιπλέον, στις επιλογές συμπεριλαμβάνεται και ο Ψάλτης. Αντιθέτως εκτός θα είναι ο τιμωρημένος Μπασιρού, ενώ ο Σίμιτς θα εκτίσει την ποινή του στο ντέρμπι ενάντια στον Άρη και θα είναι στη διάθεση του 46χρονους κόουτς για την αναμέτρηση στη Λεμεσό.
Ο Άμο ο οποίος ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (13/9), για τα επόμενα τρία έτη,  θέλει ακόμα χρόνο έτσι ώστε να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ: Στην…αναμονή για νέα μεταγραφική ανακοίνωση βρίσκονται οι φίλοι της ομάδας για την απόκτηση κεντρικού επιθετικού. Όπως σας ενημέρωσε η ιστοσελίδα μας, η Ομόνοια κατέθεσε πρόταση στον Εθνικό Άχνας που φτάνει μέχρι και τις 170 χιλιάδες ευρώ για τον Μάριο Ηλία, δίνοντας ως αντάλλαγμα τον Ζαχαρίου (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ), ωστόσο ο Κίκης Φιλίππου φαίνεται πως δεν είναι θετικός (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).
Τέλος, μετά τον Άμο, και ο Αλιούμ -πλην απρόοπτου- θα υπογράψει στους πράσινους.

Θράσος Δημητρίου