Ο Βασίλης Σπανούλης τοποθετήθηκε στο περιθώριο του Gala, μία μέρα πριν τη μεγάλη στιγμή της απόσυρσης της φανέλας του από τον Ολυμπιακό. Ο εμβληματικός αρχηγός των Πειραιωτών μίλησε για τα όσα σημαίνουν για αυτόν, αυτά που πρόκειται να συμβούν στο ΣΕΦ το βράδυ της Κυριακής (17/9 – 20:00) αλλά και την τιμή που νιώθει ο ίδιος.
Οι δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη
«Σημαίνει πάρα πολλά. Είμαι ευλογημένος. Πιστεύω ότι ήρθα σε μία ομάδα για να κερδίσουμε μαζί, να κάνουμε ξανά μεγάλη την ομάδα και να κερδίσουμε τίτλους. Μέσα από τόσες δυσκολίες που περάσαμε τα καταφέραμε. Έκανα φίλους ζωής, έχτισα μια σχέση με τον κόσμο που πραγματικά δεν ξέρω εάν την έχουν νιώσει άλλοι αθλητές σε αυτό το μέγεθος. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έχω αυτή τη σχέση με τον κόσμο.
Έχτισα μια εκπληκτική σχέση με τους προέδρους. Ποτέ στη ζωή μου δεν πούλησα οπαδιλίκι, προσπάθησα με τη δουλειά, την αφοσίωση και τον σεβασμό μου να κερδίσω τη θέση μου στον οργανισμό του Ολυμπιακού. Πάντα σεβόμουν τους πάντες και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Είμαι υπερήφανος για όσα πετύχαμε με τον Ολυμπιακό και ευλογημένος για αυτή την τιμή που μου κάνουν οι πρόεδροι και η οικογένεια του Ολυμπιακού. Να αποσύρουν τη φανέλα μου σε ένα τέτοιο διήμερο. Έχουμε ξαναδεί να αποσύρουν φανέλες, αλλά αυτό είναι κάτι το ξεχωριστό. Το βλέπετε όλοι και τους ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου».