Ο Ποδοσφαιρικός Όμιλος Παλαίμαχων ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ, με την στήριξη του Διοικητικού Συμβουλίου, προγραμματίζει εκδήλωση – πορεία για τα 75 χρόνια ΠΕΡΗΦΑΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ του Σωματείου.

  • Η οργανωμένη πορεία θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής (18 Σεπτεμβρίου) του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας Ανδρών μεταξύ των προσφυγικών ομάδων ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ και Εθνικού Άχνας.
  • Η πορεία θα ξεκινήσει η ώρα 17:00 από τον κυκλικό κόμβο του λιμανιού Λάρνακας μέχρι το Στάδιο «Vitex Αμμόχωστος Επιστροφή», με δάδες και πανό αφιερωμένα στην κατεχόμενη μας πόλη, Αμμόχωστο.
  • Σκοπός της εκδήλωσης είναι να μεταλαμπαδευτούν στις νέες γενεές οι αξίες και τα ιδεώδη που πρεσβεύει το Σωματείο μας, όπως τα παρέδωσαν οι ιδρυτές μας.
  • Στις 17:00 θα ξεκινήσει η πορεία των παλαιμάχων από τον κυλικό κόμβο του λιμανιού Λάρνακας. Την πορεία μπορούν να πλαισιώσουν και όσοι/ες ενδιαφέρονται να συμμετέχουν και παρόν θα βρίσκονται και τα μέλη του ΔΣ του Σωματείου. Την εκδήλωση στηρίζει και το οργανωμένο οπαδικό κίνημα του Σωματείου μας Red Rebels.
  • Στις 18:00 θα γίνει η παράδοση της δάδας εντός σταδίου από τον Πρόεδρο Παλαίμαχων, Μιχάλη Μαντζούρα, στον Πρόεδρο του Δ.Σ, Γιώργο Κωνσταντίνου, και θα ολοκληρωθεί η εκδήλωση. Η παράδοση της δάδας συμβολίζει τη συνέχιση του αγώνα μας για επιστροφή στην Αμμόχωστο αλλά και τη στήριξη της νέας γενιάς από την παλαιότερη στην προσπάθεια για επιβίωση του ιστορικού μας Σωματείου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ