Η ΑΕΛ εκστρατεύει στην Πάφο για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα στο «Στέλιος Κυριακίδης». Το αποψινό παιχνίδι (αρχίζει στις 8μμ) με τους «γαλαζοκίτρινους» να ψάχνουν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα! Το συγκρότημα του Χρίστου Χαραλάμπους έχει κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα στην χρονιά και μια νίκη σήμερα θα δώσει… φτερά στην ομάδα ενόψει της συνέχειας.
Το έργο της ομάδας σαφώς και δεν είναι εύκολο έχοντας απέναντι της μια ομάδα που έχει στόχο το πρωτάθλημα φέτος και επίσης είναι και… ξεκούραστη καθώς δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις, στην προηγούμενη αγωνιστική. Οι γαλαζοκίτρινοι έδειξαν μέχρι τώρα ότι μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί και σήμερα έχουν μια καλή ευκαιρία για να το δείξουν και πάλι, κόντρα σε ένα αντίπαλο που έχει ψηλούς στόχους.
Ο Κύπριος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του, τους Ντέγοεστ και Μπάστο, όπως και τους εδώ και καιρό εκτός επιλογών, Κασάνικλιτς και Νεοφύτου. Ο Τζιαλμά πρόλαβε και είναι στην αποστολή και η συμμετοχή του θα εξαρτηθεί από τον βαθμό ετοιμότητας του. Ο Χρίστος Χαραλάμπους αναμένεται να παρατάξει τους Ολιβέϊρα, Φιλίπποβιτς, Σωτηρίου, Φραντζής(Τζιάλμα), Τσούκα, Μεντόγιεβιτς, Μαρς, Σρνιτς (Μεντόζα), Ανδρέου, Μόρσαυ (Μέντες), Χέντι.

Μιχαήλ Αριστείδου