Ο Παναθηναϊκός των 6 απουσιών δυσκολεύτηκε πολύ κόντρα στο δουλεμένο Περιστέρι bwin, ωστόσο πήρε τη νίκη με 84-75 και έκλεισε με 2/2 το τουρνουά «Νίκος Φάσουρας».

Eξαιρετική εμφάνιση έκανε για τους «πράσινους» ο Λευτέρης Μαντζούκας, που κλήθηκε να παίξει και αρκετή ώρα στο «5», ολοκληρώνοντας το ματς με 11 πόντους και 12 ριμπάουντ. Μετά τον αγώνα, ο νεαρός φόργουορντ αναφέρθηκε στη σταδιακή πρόοδο του Παναθηναϊκού, που έχει πολύ ταλέντο αλλά και μπόλικη δουλειά μπροστά του.

Aναλυτικά όσα δήλωσε:

«Κάθε μέρα προσπαθούμε να γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Έχουμε πολλούς παίκτες στο ρόστερ. Σχεδόν όλοι έχουμε αλλάξει όλη την ομάδα. Όλα τα παιδιά που έχουν έρθει είναι έμπειρα. Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε και μέρα με τη μέρα τα πάμε καλύτερα.

Προσπαθούμε κάθε μέρα να καταλάβουμε τι θέλει ο προπονητής γιατί είναι καινούριος. Θέλουμε να βρούμε λύσεις στο πικ εν ρολ με τον Κώστα και τον Βιλντόζα και να πάρουμε από αυτούς. Εγώ προσπαθώ να δίνω το 100% κάθε φορά που μπαίνω στο παρκέ και να είμαστε καλοί στην άμυνα.

Προσπαθώ να δουλεύω όσο περισσότερο μπορώ. Έκανα νταμπλ-νταμπλ αλλά είναι ακόμα προετοιμασία. Περιμένουμε να έρθουν και οι άλλοι παίκτες. Σίγουρα το ταλέντο και η ποιότητα είναι αδιαμφισβήτητα. Πρέπει να βρούμε τον ρόλο μας και όλα θα πάνε κατ’ ευχήν».