Την παρακολούθησαν, είχε βάλει τα δυνατά της, έδειξε τι αξίζει και η Τσέλσι την επιβράβευσε με συμβόλαιο… γεμάτο ιστορία! Η Λέξι Πότερ, μένει στα χρονικά του «μπλε» οργανισμού του Λονδίνου με την επιτυχία της!

Η Λέξι Πότερ στην Τσέλσι έγινε η νεαρότερη με επαγγελματικό συμβόλαιο στην Αγγλία! (vids)

Η 17χρονη αθλήτρια δεσμεύεται πλέον με επαγγελματικό συμβόλαιο με την αγαπημένη της Τσέλσι και γίνεται η νεαρότερη στα χρονικά του ποδοσφαίρου γυναικών στην Αγγλία που έχει πλέον υπογράψει επαγγελματικό συμφωνητικό.

Ούσα στα τμήματα υποδομής του συλλόγου από παιδική ηλικία, όταν άρχισε σαν παιδάκι ν’ ασχολείται με το ποδόσφαιρο, να μαθαίνει, να εξελίσσει τις ικανότητές της και να ερωτεύεται το άθλημα, η Λέξι Πότερ έφτασε να είναι πλέον κομμάτι της ιστορίας της Τσέλσι.

Τον Αύγουστο έκλεισε τα 17 της χρόνια και τώρα έχει επαγγελματικό συμβόλαιο, το πρώτο φυσικά στην ζωή και την καριέρα της, με το κλαμπ που έμαθε να λατρεύει στην πρωτεύουσα.

Και φυσικά, δείχνει το δρόμο σε όλα τα υπόλοιπα κορίτσια και αποτελεί σημείο αναφοράς και παράδειγμα προς μίμηση για κάθε κορίτσι που βλέπει ότι το ποδόσφαιρο γυναικών ολοένα και αναπτύσσεται και μπορεί να γίνει κομμάτι του!