Την πρώην ομάδα του θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό του ισπανικού Super Cup ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ, ως παίκτης της Μπαρτσελόνα, με τον Ισπανό να αναφέρει κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασής του ότι θα κάνει τα πάντα ώστε να νικήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη «μονομαχία» απέναντι στον αδελφό του, Χουάντσο, τονίζοντας πως στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό δεν θα υπάρχει κανένας οικογενειακός δεσμός μεταξύ τους.

«Βλέπω τη Ρεάλ Μαδρίτης ως αντίπαλο. Η νοοτροπία μου ήταν πάντα να βγαίνω έξω και να κερδίζω κάθε παιχνίδι. Θα κάνω τα πάντα για να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα. Είμαι πολύ χαρούμενος με την υποδοχή του κόσμου και αυτό μου δίνει κίνητρο για να πραγματοποιήσω μία πολύ καλή σεζόν», τόνισε ο Ισπανός σέντερ, που πριν πάει στο ΝΒΑ αγωνιζόταν στην «βασίλισσα».

Όσο για το… αναπόφευκτο συναπάντημα με τον αδερφό του στην Ευρωλίγκα; «Για εμένα θα ήταν το όνειρό μου να παίζω στην ίδια ομάδα με τον αδελφό μου και να αγωνιζόμαστε μαζί για την κατάκτηση τίτλων, αλλά η κατάσταση τώρα είναι διαφορετική. Έχω πάρει την καλύτερη απόφαση για εμένα. Του εύχομαι καλή τύχη, αλλά όταν παίζει εναντίον της Μπαρτσελόνα δεν θα υπάρχει κανένας οικογενειακός δεσμός μεταξύ μας», επισήμανε.