Η αγωνιστική εικόνα της ομάδας, πήγε…να ξεγελάσει κάποιους, όταν ήρθαν οι δύο προκρίσεις με Βοιβοντίνα και Ντίλα Γκόρι αντίστοιχα. Παρόλο ότι η ομάδα του Σα Πίντο, είχε αναδείξει και στα τέσσερα εκείνα ματς, αδυναμίες, προφανώς…κρύφτηκαν λόγω αποτελεσμάτων.
Σήμερα όμως, το σκηνικό και μετά την εμφάνιση-ήττα από την Ομόνοια, επιβεβαιώνει όσους είχαν αμφιβολίες για την ποιότητα και ικανότητα της ομάδας που φτιάχτηκε για τη σεζόν 2023-24.
Με αποκορύφωμα τις…μεταγραφές που έγιναν με ποδοσφαιριστές οι οποίοι είτε ακόμα ψάχνονται, είτε δεν μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω.
Τι μπορεί όμως να αλλάξει από εδώ και πέρα; Με το οικονομικό πρόβλημα να βαραίνει και να εμποδίζει τη διοίκηση Πετρίδη να κάνει ότι και στο παρελθόν. Όταν έδιωχνε και έφερνε είτε προπονητές, είτε ποδοσφαιριστές.
Θα έχει ενδιαφέρον το 10ήμερο που ακολουθεί και μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου όταν τελειώνει το μεταγραφικό πλαίσιο.
Αν θα φύγουν παίκτες από τον Αρχάγγελο είναι το ένα. Και πως θα φύγουνε εννοείται. Με ποιο καθεστώς; Με αυτό της πώλησης, ή της αποδέσμευσης;
Αν θα έρθουν άλλοι ποδοσφαιριστές, είναι επίσης θέμα που ενδιαφέρει. Μπορούν να γίνουν μεταγραφές καλύτερες από εκείνες που έγιναν το καλοκαίρι;
Η μπάλα στη διοίκηση Πετρίδη που δέχεται ήδη κριτική και αμφισβήτηση. Γιατί ο κόσμος, βλέπει πλέον τις αδυναμίες, βλέπει ένα προπονητή ο οποίος πέρα από τον ενθουσιασμό του δεν έχει δείξει καμία ικανότητα να αλλάξει προς το καλύτερο το σκηνικό και επιβαρύνεται με τις άστοχες μεταγραφές.
Ο κόσμος επίσης, ξέρει ότι η διοίκηση αδυνατεί να ανταπεξέλθει (έγκαιρα) στις οικονομικές της υποχρεώσεις προς την ομάδα και κάπου εδώ, ανοίγει εκ νέου θέμα συζήτησης για την επόμενη μέρα του ΑΠΟΕΛ.