Δυναμικό παρών αναμένεται να δώσει ο κόσμος του τριφυλλιού στην αναμέτρηση με την Βιγιαρεάλ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Τα εισιτήρια φεύγουν με πάρα πολύ γρήγορους ρυθμούς. Μάλιστα 24 ώρες μετά έχουν μείνει μόλις 19.000 εισιτήρια διαθέσιμα, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει sold out.

Οι πληροφορίες του SDNA μάλιστα αναφέρουν ότι σε απόλυτο αριθμό έχουν πουληθεί την πρώτη μέρα πάνω από 22.000 εισιτήρια και αν σε αυτά προσθέσουμε τα διαρκείας, αλλά και τις προσκλήσεις που πήραν όσοι αγόρασαν εισιτήρια με την ΑΕΚ καταλαβαίνουμε ότι το ΟΑΚΑ θα είναι… κατάμεστο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε σύγκριση με την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας των εισιτηρίων με την Μπράγκα οι πωλήσεις εισιτηρίων είναι πολύ περισσότερες.Φυσικά σε αυτό ρόλο έχουν παίξει και οι χαμηλότερες τιμές που έχουν τα εισιτήρια σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να ευχαριστεί με αυτόν τον τρόπο τον κόσμο για την στήριξη όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ θα είναι ξανά εντυπωσιακή και όσοι παραβρεθούν στο γήπεδο θα ζήσουν ατμόσφαιρα αντίστοιχη με της Μπράγκα, όπου ήταν πραγματικά εντυπωσιακή.