Ο Κώστας Χριστοδούλου «Καραβίδας», παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport Fm 104.0, για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.
Αναλυτικά:
Αρχικά: «Το ποδόσφαιρο δεν είναι ιππόδρομος. Δεν πρέπει να αρχίσεις πρώτος για να τερματίσεις πρώτος, πρέπει να αρχίσεις τελευταίος για να ανεβαίνεις. Πέρσι τέτοια εποχή είχαμε 7 βαθμούς και σωθήκαμε τελευταία αγωνιστική άρα δεν παίζει ρόλο. Νιώθω ότι η Δόξα έχει το καλύτερο ρόστερ όλων των εποχών. Ευχαριστώ τον Κώστα Σακκά, του εύχομαι ότι καλύτερο ότι κι αν κάνει, ότι που κι αν πάει και ποτέ μη λες ποτέ, μπορεί να επιστρέψει. Είμαι σίγουρος πως πολύ σύντομα θα δείτε μια διαφορετική Δόξα».
Για το δύσκολο ματς με την Πάφος FC: «Δεν υπάρχει εύκολο ματς. Αλίμονο… Δεν μπορείς να λες εύκολα ή δύσκολα. Πρέπει να βρεις τον τρόπο να κατακτήσεις τους βαθμούς».
Για το αν θα αποκτήσουν Πελάτζιο-Παλάσιος από Πάφος FC και αν θα προχωρήσει σε άλλη μεταγραφή: «Δεν ξέρουμε ακόμα για τους δύο παίκτες. Είμαστε σε συζητήσεις. Έχουμε μέχρι τις 30 του μήνα. Αν βρεθεί κάτι καλό που μας ενδιαφέρει. Η Δόξα απαγορεύεται να ξεφύγει από τον προϋπολογισμό της ή αν ξεφύγει πρέπει να πληρώσει ο πρόεδρος της. Ο ακριβότερος μας παίκτης παίρνει 100 χιλιάδες».
Για τη διαιτησία: «Τι να πω; Άμα πούμε τιμωρούμαστε. Χάσαμε τα δύο πρώτα ματς λόγω διαιτησίας. Εμείς δεν έχουμε δυνάμεις να βάλουμε βόμβες και να απειλούμε διαιτητές. Βαρέθηκα και κουράστηκα να ασχολούμαι. Δεν συμφωνώ με τον κύριο Κούμα για τις δηλώσεις κατά των διαιτητών. Να μπαίνουμε σπίτι μας και να τους κάνουμε και τόπο;! Επειδή είναι φίλος μου πρέπει να συμφωνώ σε όλα;».
Για την Εθνική Κύπρου: «Χάσαμε την μπάλα. Πάμε παρακάτω, δεν ξέρω αν υπάρχει λύση».
Ποια είναι τα φαβορί για τον τίτλο: «Η υπόθεση τίτλος θα παιχθεί ανάμεσα σε Άρη και Πάφος FC, 1000%. Πέρσι τέτοιο καιρό σας είπα ότι θα κατακτήσει το πρωτάθλημα ο Άρης ή η Πάφος FC. Δεν θα αρέσει στον φίλο μου το Πρόδρομο, αλλά το ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί. Έλεγα για οκτώ χρόνια πως το ΑΠΟΕΛ θα κατακτήσει το πρωτάθλημα αλλά φέτος δεν μπορεί Στελεχώθηκε κακά το ΑΠΟΕΛ, με κακούς ποδοσφαιριστές. Αυτοί που ήρθαν αν ήταν αντάξιοι των λεφτών που παίρνουν θα μπορούσε να πετύχει κάτι το ΑΠΟΕΛ, αλλά δεν μπορούν»!