Την… επόμενη ημέρα μετά την απώλεια του Ντέιμιαν Λίλαρντ, ο οποίος έγινε συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς, είναι αναγκασμένοι να κοιτάξουν οι Χιτ.

Ο «Dame» αποτελούσε τον διακαή πόθο των Χιτ κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού, με τον ίδιο τον παίκτη μάλιστα να είχε εκφράσει πολλάκις την πρόθεσή του να γίνει trade στην ομάδα της Φλόριντα. Παρ’ όλα αυτά, «νικητές» βγήκαν οι Μπακς, οι οποίοι έδωσαν τον Τζρου Χόλιντεϊ στους Μπλέιζερς για να προσθέσουν στο ρόστερ τους τον 33χρονο και 7 φορές All Star γκαρντ.

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, οι φιναλίστ των περσινών τελικών του ΝΒΑ, μετά και την απώλεια του Λίλαρντ, φαίνεται πως στρέφουν την προσοχή τους στον Τζρου Χόλιντεϊ. Ο 33χρονος πλέι-μέικερ είναι δεδομένο πως δεν θα παραμείνει στο Πόρτλαντ μετά την ανταλλαγή του, αφού, στον οργανισμό του Όρεγκον θέλουν να στηρίξουν τους νεαρούς και πολλά υποσχόμενους, Σκουτ Χέντερσον, Ανφέρνι Σίμονς και Σέντον Σαρπ.

Βέβαια, οι «ήλιοι» δεν… παίζουν μόνοι τους για τον Χόλιντεϊ, αφού, στο κυνήγι της απόκτησής του έχουν μπει και οι Φιλαδέλφεια Σίξερς, οι οποίοι και ψάχνουν έναν τρίτο «πόλο» πίσω από τους Εμπίντ και Χάρντεν, στη μάχη που δίνουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.