Κι όμως ο Λιονέλ Μέσι δεν είναι ο ποδοσφαιριστής με την μεγαλύτερη περιουσία στην Ίντερ Μαϊάμι. Ο Λεονάρντο Καμπάνα έχει περιουσία πολύ μεγαλύτερη από τον Αργεντινό σταρ.
Ο Καμπάνα που είναι μόλις 23 ετών, είναι δισεκατομμυριούχος, ωστόσο, η περιουσία του δεν προέρχεται από την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής.

Ο πατέρας του Πάμπλο Καμπάνα ήταν επαγγελματίας τενίστας, ο οποίος εκπροσώπησε τη χώρα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα το 1996, ενώ ο προπάππους του, Γαβριήλ, ήταν έξι φορές πρωταθλητής της Λίγκας του Ισημερινού.

Ο παππούς του ήταν πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ – στην οποία ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα ο Λεονάρντο – για 15 χρόνια, ενώ μάλιστα το γήπεδο της ομάδας φέρει το όνομά του.

Σύμφωνα με ξένα μέσα, ο Λεονάρντο Καμπάνα, έχει χάρη στην οικογένειά του, περιουσία που ξεπερνά το ένα δισεκατομμύριο. Ένα σημαντικό μέρος αυτής της περιουσίας οφείλεται στη γιαγιά του συμπαίκτη του Μέσι, η οποία είναι μία από τις κορυφαίες επιχειρηματίες του Ισημερινού, με αγροτικές, κτηματομεσιτικές, βιομηχανικές, εμπορικές και τουριστικές επιχειρήσεις.