Ο Απόλλων με αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών του, προχώρησε σε μια ξεχωριστή-σημαντική κίνηση, καθώς βρέθηκαν στο Παιδοογκολογικό τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου και πρόσφεραν δώρα στους πραγματικούς MVP της ζωής!
Αναλυτικά:
«Μια ξεχωριστή ημέρα έζησαν αντιπροσωπεία της ποδοσφαιρικής μας ομάδας και μέλη του διοικητικού προσωπικού της εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία.
Οι ποδοσφαιριστές Δημήτρης Δημητρίου, Ανδρέας Παναγιώτου, Ζαχαρίας Άδωνη και Γιώργος Λοΐζου συνοδεύτηκαν από τον κ. Ανδρέα Χριστοδούλου, εκπρόσωπο του φιλανθρωπικού οργανισμού «Μικροί Ήρωες» στο Παιδοογκολογικό τμήμα του νοσοκομείου με σκοπό να αφιερώσουν λίγο από τον χρόνο τους συνομιλώντας με τους ήρωες του παιδοογκολογικού και να τους χαρίσουν αναμνηστικά δωράκια προσφοράς του Apollon Official Store.

Σημειώνεται ότι ο Χρυσός Σεπτέμβρης θεωρείται ως ο Παγκόσμιος μήνας ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο της Παιδικής Ηλικίας και υπενθυμίζεται ότι στον αγώνα της 3ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Καρμιώτισσα, στις 3/9/2023 οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο έφεραν πανό με το μήνυμα “Για τους δικούς μας μικρούς ήρωες. Shine gold on young heroes & survivors” το οποίο αποτελεί το σύνθημα της καμπάνιας.
Αυτά τα παιδιά είναι οι MVP στον αγώνα της ζωής… οι νικητές που πρέπει να θαυμάζουμε!
Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού».