Νέα ανακοίνωσε από την Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, που τοποθετείται σχετικά με τις δηλώσεις που έκαναν οι δικηγόροι του προέδρου της ΚΟΠ, Γιώργου Κούμα.
Αναλυτικά:
«Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, μετά λύπης θεωρεί αναγκαίο να επανέλθει με νέα ανακοίνωση μετά και τους νέους ανυπόστατους ισχυρισμούς των δικηγόρων του Προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου κ. Γεώργιου Κούμα, μετά την γνωστοποίηση της έκδοσης του πορίσματος για το ασυμβίβαστο του κ. Κούμα
Η Επιτροπή επιθυμεί να ξεκαθαρίσει ότι, παρόλο που θεωρεί ανυπόστατους τους ισχυρισμούς που εξαπέλυσαν σήμερα οι δικηγόροι του κ. Κούμα, για δήθεν ασυμβίβαστο του Προέδρου της Επιτροπής Καθηγητή Άντρου Καπαρδή με τη συμμετοχή του στην εν λόγω υπόθεση, εντούτοις όλες ανεξαιρέτως οι συνεδρίες που έγιναν και είχαν ως αντικείμενο την έρευνα για το ασυμβίβαστο του Προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, έγιναν στην απουσία του Προέδρου Καπαρδή, προεδρεύοντος του Αντιπροέδρου με βάση το Νόμο.
Την ενημέρωση αυτή την είχαν πολύ έγκαιρα οι δικηγόροι του κ. Κούμα και μας προκαλεί μεγάλη έκπληξη το γεγονός ότι επανέρχονται σε ένα εντελώς ανυπόστατο θέμα, σε μια ξεκάθαρη προσπάθεια να μετατεθεί η συζήτηση σε ανύπαρκτα θέματα.
Υπογραμμίζουμε ότι, οτιδήποτε πρέπει να ανακοινωθεί χωρίς να τίθεται σε κίνδυνο το πόρισμα θα ανακοινωθεί την ερχόμενη Τετάρτη».