Τη διαιτησία του Ιωάννη Χριστοδούλου στο ΑΠΟΕΛΠάφος FC, σχολίασε στον Super Sport FM 104.0 ο Γιαννάκης Κυπριανίδης.
«Ο διαιτητής ήταν αδύνατος για τέτοιου ψηλού επιπέδου παιχνίδι. Έκανε εκατέρωθεν λάθη. Στο 46’ ο Πελάτζιο παρεμποδίζει τον Μπέλετς να δώσει την μπάλα, έδωσε το φάουλ αλλά όχι κίτρινη. Στο 55’ ο Γαβριήλ έχει κίτρινη, πατάει τον αντίπαλο με τις τάπες. Δεν θα πω αν ήταν κόκκινη, αλλά η δεύτερη κίτρινη κάρτα ήταν γεμάτη.
Στο 61’ δίνει κίτρινη κάρτα στον Ικόκο για ένα φάουλ, από τις επαναληπτικές προβολές που είδαμε δεν υπήρχε καν φάουλ. Στο 65’, η Πάφος FC κερδίζει πέναλτι, υπάρχει το κράτημα στον Ζάιρο έξω από την περιοχή, το πέσιμο ήταν εντός περιοχής. Αν δεν ήταν οφσάιντ, θα έπρεπε να υποδειχθεί πέναλτι. Έγινε ο έλεγχος από το VAR, από τις γραμμές βγήκε ότι ο Ζάιρο ήταν οφσάιντ. Υπάρχει μεμψιμοιρία για τις γραμμές. Δεν μπορώ να πω αν είναι σωστό ή λάθος από τη στιγμή που δεν έχω την τεχνολογία, είναι θέμα της επιτροπής διαιτησίας. Η αποβολή του Γαβριήλ με δεύτερη κίτρινη ήταν σωστή.
Πάμε στο β’ βοηθό διαιτητή Γιώργο Κοντεμενιώτη, που έκανε 2-3 χτυπητά λάθη. Ένα κόρνερ του ΑΠΟΕΛ το έδωσε άουτ, στο 19’ ο Κρέσπο έκανε φάουλ στον Μποτσκάι κι έδωσε κόρνερ, ανάγκασε το διαιτητή από τα 30 μέτρα να δώσει το φάουλ».