Παράπονα για τη διαιτησία εξέφρασε ο Χοσέ Λουΐς Όλτρα που δήλωσε περήφανος για την προσπάθεια των παικτών του. Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ:

-Για το ματς: «Το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ άδικο για την πάρα πολύ καλή προσπάθεια της ομάδας. Είμαι χαρούμενος για τη συμπεριφορά της ομάδας απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Το παιχνίδι κρίθηκε από δύο αποφάσεις του διαιτητή, η πρώτη στο χέρι του αντιπάλου που δεν δόθηκε και η δεύτερη στο πέναλτι του αντιπάλου. Μόνο περηφάνεια νιώθουμε. Να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος. Η ομάδα μας παρουσιάστηκε πάρα πολύ καλή με ένταση, αντισταθμίσαμε την ποιότητα της Μακάμπι, είμαι πολύ ικανοποιημένος όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Είχαμε πολύ καλές διαιτησίες πέρυσι στην Ευρώπη, αλλά σήμερα δεν μπορώ να πω το ίδιο. Ήταν ξεκάθαρο ότι κρίθηκε από τις αποφάσεις του διαιτητή».

-Για το τι έλειψε: «Διέφερε αρκετά το παιχνίδι μας, ήμασταν 100% διαφορετικοί, παίξαμε με έναν περισσότερο μέσο για να μην έχουμε πολλές απώλειες της μπάλας και να μην αφήσουμε χώρους σε μια ποιοτική ομάδα. Είχαμε όση ένταση έπρεπε, όταν παίρναμε τη μπάλα βγάλαμε προσωπικότητα, κάτι που μας έλειψε στο πρώτο παιχνίδι. Μας έλειψε λίγο η τύχη και με όλο το σεβασμό θα θέλαμε σήμερα να είχαμε έναν πιο ποιοτικό διαιτητή, θα ήθελα να δω ξανά τις φάσεις, όμως είμαι περήφανος για τους παίκτες μου και όταν παίζεις έτσι μόνο μπράβο μπορώ να τους πω. Πρέπει να σκεφτούμε και να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα, να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην Μακάμπι, της εύχομαι να φτάσει και στους ομίλους γιατί είναι μια πάρα πολύ ωραία ομάδα».