Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας, μίλησε για τη βαριά ήττα των ερυθρολεύκων από την Ομόνοια, τονίζοντας ωστόσο, πως έχουν πίστη στην ομάδα και το προπονητικό επιτελείο.
Αναλυτικά:
«Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε επίσημο αγώνα με τα φιλικά. Ο προπονητής στα φιλικά κάνει δοκιμές, δίνει χρόνο και θέλει να δει που βρίσκονται οι παίκτες του. Γι’ αυτό δεν μπορούμε να τα συγκρίνουμε με τα επίσημα παιχνίδια. Δεν μας ανησυχεί γιατί πραγματικά πιστεύουμε στην ομάδας μας. Μας στενοχωρεί αλλά το ζητούμενο είναι ότι πρέπει να εμφανιστούμε καλύτεροι την επόμενη αγωνιστική. Είδαμε τη δουλειά που έχει γίνει και η ομάδα χρειάζεται ακόμα λίγο χρόνο. Πιστεύουμε και τους παίκτες και τον προπονητή και το επιτελείο του.
Ήταν ένας ματς που πήγαν όλα στραβά. Δεν είναι αυτή η εικόνα της ομάδας μας. Χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου. Το αφήσαμε πίσω μας. Είναι πρεμιέρα. Είναι το πρώτο ματς, δεν πρέπει να πανικοβαλλόμαστε. Έχουμε απαιτήσεις από την ομάδα μας. Από την άλλη, όταν αγωνιζόμασταν με 11 παίκτες ναι μεν η Ομόνοια ήταν καλύτερη αλλά ήμασταν μέσα στο ματς. Δεν πρέπει μετά από αυτό το αποτέλεσμα να φέρουμε την καταστροφή».
Για τον Τσελέα: «Είναι ακόμα μεγαλύτερη στεναχώρια από την ήττα γιατί πιστεύαμε πολύ σε αυτό τον ποδοσφαιριστή. Υπέστη κάταγμα κλείδας και θα μπει στο χειρουργείου. Θα μείνει εκτός για αρκετό διάστημα».